邊隻牌子海藻矽針最見效?

Pan15i
|
請問有用開海藻矽針既兄弟姊妹們邊隻牌子海藻矽針最見效?(改善凹凸洞)

1韓國 ronas
2韓國b tox
3瑞士neville

或者有地有冇用開邊隻牌子OK好介紹?

Pan15i
|
推推推推推
happy20072007
|
Pan15i 發表於 18-5-16 02:02
請問有用開海藻矽針既兄弟姊妹們邊隻牌子海藻矽針最見效?(改善凹凸洞)

1韓國 ronas

我自己覺得no.3最好!不過人人唔同,你要自己試!
靠自己
|
我早排買左DM Cell, 本身未做過, 上星期自己做左第一次
princesspig
|
Pan15i 發表於 18-5-16 02:02

1韓國 ronas

ronas唔得
Pan15i
|
happy20072007 發表於 18-5-17 12:30
我自己覺得no.3最好!不過人人唔同,你要自己試!

你用過邊幾隻?
Pan15i
|
princesspig 發表於 18-5-17 13:47
ronas唔得

你試過邊幾隻?
Pan15i
|
靠自己 發表於 18-5-17 13:14
我早排買左DM Cell, 本身未做過, 上星期自己做左第一次

聽講以上三隻效果比dm好d
靠自己
|
回覆 Pan15i 的帖子

但我上網做功課就話呢隻會冇咁紅同痛又有效果, 我今日係第5日, 但係都未開始脫皮, 可能磨得唔夠勁, 不過剛做完果2日就好唔舒服, 一掂到就好吉, 連訓覺Hi到枕頭都好痛
靠自己
|
不過做完之後好明顯出油小左好多!
Pan15i
|
靠自己 發表於 18-5-18 10:44
不過做完之後好明顯出油小左好多!

應該甩皮先有用!我諗唔夠大力.矽針去唔到底層肌膚
靠自己
|
Pan15i 發表於 18-5-20 13:41
應該甩皮先有用!我諗唔夠大力.矽針去唔到底層肌膚
我已經一路捽一路覺得好痛, 唔敢太大力, 怕損下次試下大力D,
不過做完隔幾日, 有D暗粒變左白色出左黎
yhmph111
|
用過第1隻,做第1次會甩皮(大約2日後開始甩皮),我大約1個月做1次,但之後做第2次就淨係紅冇甩皮,之後轉左用Lipo呢隻,都係做完隔2日就甩皮,其間係咁敷面膜/查保濕