麥當勞今日免費奶茶

py84ko
|
今日就係麥當勞全港奶茶日!每店免費派出1000杯由100%高山錫蘭茶葉泡制嘅全新港式奶茶!即刻去試下有幾好飲啦!
https://goo.gl/pxc4oH
柳葉
|
py84ko 發表於 18-5-16 07:43
今日就係麥當勞全港奶茶日!每店免費派出1000杯由100%高山錫蘭茶葉泡制嘅全新港式奶茶!即刻去試下有幾好飲 ...

而家出面大排長龍
肥豹
|

熱媽
|
8點去都唔洗排隊有得送
Plan
|
剛取,不用排隊
suetfunglui
|
我見要排就走,但有同事話某分店行過就有得拎唔駛排
Poyau
|
py84ko 發表於 18-5-16 07:43
今日就係麥當勞全港奶茶日!每店免費派出1000杯由100%高山錫蘭茶葉泡制嘅全新港式奶茶!即刻去試下有幾好飲 ...

nicnicchu
|
見公司附近個間無乜人排,攞咗杯飲
xsyu
|
我樓下唔洗排
Kuri
|
xsyu 發表於 18-5-16 10:22
我樓下唔洗排

我啱啱落嚟仲有得派,我原本諗住無,但都會俾錢試新嘢,點知聽阿姐講,依家至派咗300幾杯!
小平媽媽
|
每間派1000杯,我就擔心緊果幾萬個發泡膠杯
ada0707    發表於 18-5-16 13:43
water_ma
|
剛飲左,麻麻地
大X樂仲好飲
water_ma
|
小平媽媽 發表於 18-5-16 10:39

係紙杯 + 膠蓋
seaheart88
|
柳葉 發表於 18-5-16 07:45
而家出面大排長龍

我喺太子始創對面二樓嗰間麥當勞。。。

10點鐘去食早餐冇人排行過仲要塞俾我。。。但係可能沖奶茶條友好求其好難飲。。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
小平媽媽
|
water_ma 發表於 18-5-16 10:43
係紙杯 + 膠蓋

今次換左杯 都好。
有時我去食早餐都會留起哂隔離左右啲蓋放回收箱,希望大家唔好覺得我怪啦 救得幾多得幾多,好難改變1啲“方便"嘅生活習慣
seaheart88
|

吾派。。。佢賣都係膠杯裝。。。
|
我而家見到要排
cattz288
|

紙杯咋! 拎走好鬼熱
Kuri
|
water_ma 發表於 18-5-16 10:42
剛飲左,麻麻地
大X樂仲好飲

我都覺,濃滑雖然鞋口,但有特式過佢!希望麥記唔好取消濃滑啦!
|
seaheart88 發表於 18-5-16 10:45
我喺太子始創對面二樓嗰間麥當勞。。。

10點鐘去食早餐冇人排行過仲要塞俾我。。。但係可能沖奶茶條友好 ...

我都是喎