請問有無馬鞍山產檢醫生介紹?

boy_hkjc
|
如果有請介紹下,thank You
fannypig
|
我去仁安,董醫生幾好幾細心
boy_hkjc
|
fannypig 發表於 18-5-17 10:30
我去仁安,董醫生幾好幾細心

請問收費如何?包什麼?e.g 超聲波檢查(emoji)
bicycle0132
|
彭欣欣醫生,我覺得幾好
angelyeeyeeli
|

我去富輝黃秀芬 幾細心不過佢只係睇20週前 後期我睇新港城仁安診所董e生 就冇咩特別。黃秀芬 1次產檢$900 結構包碟,董e生 1次產檢$900

fst931
|
福安花園彭欣欣醫生,$680 超聲波!
幾好,去到又唔洗點等!
boy_hkjc
|
angelyeeyeeli 發表於 18-5-17 12:50
我去富輝黃秀芬 幾細心不過佢只係睇20週前 後期我睇新港城仁安診所董e生 就冇咩特別。黃秀芬 1次產 ...

多謝分享
boy_hkjc
|
fst931 發表於 18-5-17 13:58
幾好,去到又唔洗點等!

多謝分享介紹
Sze7ong
|
boy_hkjc 發表於 18-5-17 10:00
如果有請介紹下,thank You

石門有個女醫生好有醫德,佢叫劉珮琪醫生,我自己都係搵佢睇嫁,收費[email protected]次(每次包print相同影片dvd)最低係唔會話過左幾多週又加幾多錢禁有埋3D都一樣價夠公道

醫生真係好細心嫁,唔會話知你去公立生就是是旦旦禁同你照照就算,有時b仔唔合作,佢都好有耐性,同你照到為止!仲要我男朋友問埋的博打的廢話,佢都會回應比著以前出面預過的醫生,一早黑左面真心推介劉醫生比你

今日照完

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
secretbase1302
|
Sze7ong 發表於 18-5-17 15:58

石門有個女醫生好有醫德,佢叫劉珮琪醫生,我自己都係搵佢 ...

劉珮琪醫生係咪係尖沙咀海洋中心?
boy_hkjc
|
多謝各位分享(emoji)
甜甜人妻
|
Sze7ong 發表於 18-5-17 15:58

石門有個女醫生好有醫德,佢叫劉珮琪醫生,我自己都係搵佢 ...

我個仔係劉醫生幫我生架。

我都係喺34週時轉醫生,喺bk 爬文發現佢。

有問必答,好有親和力,有醫德。

甜甜人妻
|
secretbase1302 發表於 18-5-17 16:10
劉珮琪醫生係咪係尖沙咀海洋中心?

沙田石門京端都有。
肥妹子
|
我睇石門高錦安醫生
cathyleung8
|
福安彭欣欣醫生好細心,仲會親自打電話follow up的
boy_hkjc
|
fst931 發表於 18-5-17 13:58
幾好,去到又唔洗點等!

可以分享地址電話俾我?thx
catn1984
|
cathyleung8 發表於 18-5-18 12:54
福安彭欣欣醫生好細心,仲會親自打電話follow up的

.