感謝黃婉霞醫生

Suminiqueng
|

以為自由廣場係自由share (emoji)
Fishqqma
|
你係產房生緊bb……醫生手勢非常敏捷你都知
我愛Corina
|
直接寫張thank you card 比佢啦
ValerieBaBa
|
妳甘講攪到好似賣廣告 ,大家反而會覺得黃醫生好唔掂,唔夠生意。所以寫張Thank you card 俾佢最好 純個人感覺,不喜勿插
water-lily
|
既然感激黃醫生,點解唔直接去多謝佢,難道你估黃醫生一定睇BK?
crystal媽咪
|
你有冇打算寫封信畀佢?

有次我住四日政府醫院,有個員工好關顧病房各人嘅情況。出院之前寫咗讚許信放喺醫院個箱度
ppche
|
寫thank you card
芷欣mama
|
樓主,你咁寫似同佢買廣告咁,如真係要感謝一個人,我相信見住面講,或者寫card道謝已很足夠~
究竟我是誰
|
Suminiqueng 發表於 18-5-19 05:07
我B女係4月7日順利剖腹出咗世,感謝黃醫生係呢十個月給我專業意見,可能因為第一胎常常每事問,黃醫生都很 ...

咁似賣廣告嘅
youhello507
|
自由不包賣廣告
bufferzone
|
「產前產後」成日都有「分享」
可愛小肥媽
|
係咪細細粒個位黃醫生?我十幾年前生都係揾佢,我記得有晚半夜肚痛,我call佢機佢即刻覆機,都算有責任心。
不過當年佢好後生,又細粒,我奶奶仲講笑話佢夠唔夠高接生
我係開刀,老實講佢手勢又真係唔錯,我生完個傷口復完好快
Suminiqueng
|
可愛小肥媽 發表於 18-5-19 09:24
係咪細細粒個位黃醫生?我十幾年前生都係揾佢,我記得有晚半夜肚痛,我call佢機佢即刻覆機,都算有責任心。 ...

係呀,終於見番啲正面comment啦... 其實我係因為見到條疤埋得好靚而開心得滯分享吓... 冇諗過啲人當賣廣告喎...
可愛小肥媽
|
Suminiqueng 發表於 18-5-19 09:30
係呀,終於見番啲正面comment啦... 其實我係因為見到條疤埋得好靚而開心得滯分享吓... 冇諗過啲人當賣廣告 ...

可能你文筆太好喇
祝bb快高長大
jadepearl
|
我都係睇黃醫生才生到小朋友, 她好nice
Suminiqueng
|
可愛小肥媽 發表於 18-5-19 09:43
可能你文筆太好喇
祝bb快高長大

多謝曬 (emoji)(emoji)☺️
manfatcentre
|

我冇机会睇到你寫乜,但我找她开刀的,好好呀。多謝她的細心。
tsung
|

Poyau
|

ssant
|
我女女係黃醫生接生,好感謝佢(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)❤️❤️❤️