美容扮靚

跳至

首頁
12345...8

尾頁

大宅

終於的起心肝做咗第一次pico,好祈侍兩星期後快d到可以做第二次,可以同d 斑講拜拜。我係join 咗3萬當3.8萬個plan ,可自由選擇做乜,不過佢地話我起碼要做9-10次先清到,真係要長期作戰。pico前先做個保濕渡入,再做pico,然後做水晶mask,做完後只係輕微紅咗d,夜晚冲涼後自己再做個保濕mask,基本上冇晒紅,又冇‘行’冇乾嘅感覺,可能係我做之前好乖每日早晚都做mask,因為我自己本身d 皮膚乾到爆(因甲狀腺令分泌有點問題),又易敏感,所以之前諗咗好耐先決定做唔做pico,希望洗得$黎有效果啦

禁止訪問

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

summerize 發表於 18-5-19 14:53
終於的起心肝做咗第一次pico,好祈侍兩星期後快d到可以做第二次,可以同d 斑講拜拜。我係join 咗3萬當3.8萬 ...

有冇單做一次,唔想洗咁多錢。
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

畀面勳章

終於的起心肝做咗第一次pico,好祈侍兩星期後快d到可以做第二次,可以同d 斑講拜拜。我係join 咗3萬當3.8萬 ...

2星期甘快?pico好似係唔會太紅,反而打combo個反應大好多,我打完第2次好似乳豬全體甘

願我會查火箭 帶你到天空去 在太空中兩人住 活到一千歲 都一般心醉 有你在身邊多樂趣

大宅

IloveJJ 發表於 18-5-19 17:09
我之前都做咗一次,我都想知做幾多次先有效果,你可分享相片嗎?

我做得一次,未有咩效果住

大宅

wawaliluk 發表於 18-5-19 19:15
有冇單做一次,唔想洗咁多錢。

我見佢有平d 嘅plan 好似15000當17000用,逐次計我冇留意可唔可以

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主

我都join左同你一樣plan,你有冇打excel V,真係打一次去曬我鼻兩邊D紅絲90%。起掂,但D斑一次未有變化

大宅

seasonbaby 發表於 18-5-19 20:45
我都join左同你一樣plan,你有冇打excel V,真係打一次去曬我鼻兩邊D紅絲90%。起掂,但D斑一次未有變化
...

佢有叫我打,但我想試咗淨係pico 先,怕太乾同紅,而家ok 呀,下次去會試埋excel v

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

tiramisu_hk 發表於 18-5-19 19:24
2星期甘快?pico好似係唔會太紅,反而打combo個反應大好多,我打完第2次好似乳豬全體甘
...

combo 原來會咁 想收毛孔佢有 sell 我呢個 請問幾多日先會好呢 我都 join 左 3皮個 plan, 未決定打咩
總有離別的時候

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

你今次係打單一次的pico, 冇打combo?有冇D plan 係5次pico 咁?
今次打完有冇睇到改善?

子爵府

回覆樓主

我在A+打過一1064,但打完D斑淺左DD,唔知係未心理作用,不過打完pico就無乜變化,佢哋話係打碎深層斑,要打7,8次以上先見到D效果,我希望有效啦。而家諗緊會5會1064同pico間住打

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

seasonbaby 發表於 18-5-20 00:24
我在A+打過一1064,但打完D斑淺左DD,唔知係未心理作用,不過打完pico就無乜變化,佢哋話係打碎深層斑,要打 ...

咁好似冇咩成效喎!
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

我最近都做左一次。不過唔知係咪我心理作用,感覺好似淡色左。同埋天氣呢排太熱,係咁fu保濕mask, fu到我頂唔順,塊面好立痴痴,好難頂...

大宅

胃食媽咪 發表於 18-5-20 02:24
我最近都做左一次。不過唔知係咪我心理作用,感覺好似淡色左。同埋天氣呢排太熱,係咁fu保濕mask, fu到我 ...

其實做咗pico 第二日都覺得膚色白咗少少,唔知係關facial 事定pico. 可能我本身皮膚乾,呢排狂做保濕,我ok 呀

大宅

seasonbaby 發表於 18-5-20 00:24
我在A+打過一1064,但打完D斑淺左DD,唔知係未心理作用,不過打完pico就無乜變化,佢哋話係打碎深層斑,要打 ...

我諗住打3次pico 加埋excel v 先,效果唔得先轉,加油

男爵府

回覆樓主:

我上兩星期第一次做Pico combo前後,日日敷mask 加強補濕,都只係少少紅。我都join咗3萬那個plan, 反正都要長期作戰, 不過其他facial留待有需要才用,唔想一次做太甘,寧願自己努力D做補濕!
話時話,Pico Combo 要3-4星期才做下一次,因要待身體排走D斑,点解只做Pico可噤近又做第二次!

禁止訪問

回覆樓主:

大宅

回覆樓主:

Excel v幾錢?

子爵府

whspang 發表於 18-5-20 12:53
Excel v幾錢?

如果我無記錯好似2000,首次做有8折

首頁
12345...8