坐骨神經痛

janetmo
|
有冇人有好按摩師介紹?
janetmo
|
janetmo 發表於 18-5-20 07:48
有冇人有好按摩師介紹?

sauNG
|
系咪針灸好啲
333s
|
上 you tube

网球 坐骨神經痛。
要天天做,
多行少坐。
多運動。

我反复。 坐骨神經痛。
廷廷媽
|
按摩冇用架,一係跌打,一係物理治療,一係自己做運動
Pinkshoes
|
去玩空中瑜珈,拉下跟,會舒緩好多㗎
SUMSUMMAME
|
做瑜珈好好多我已經 一年冇去睇脊醫
1928mickey
|
游水
家家公主
|

我早2星期又係發作...去左JM介紹既從心養X館...
搵師父做痛症治療...做左兩次好返9成了.....

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21432573&extra=&page=3
pppfamily
|
janetmo 發表於 18-5-20 07:48
有冇人有好按摩師介紹?

呢個動作,連續做,我同我老公都係做佢好返,我地睇過跌打亦都針救過都唔得,而家一有小小覺得唔妥即做幾日就冇事
pppfamily
|
出唔到相
chloe666
|
pppfamily 發表於 18-5-20 14:20
呢個動作,連續做,我同我老公都係做佢好返,我地睇過跌打亦都針救過都唔得,而家一有小小覺得唔妥即做幾 ...

咩動作 ? 這幾天痛到冇心機
是是但但
|
游水,之前好痛,游密啲,就冇事了。另外都可試吓推拿。
hughugb
|
家家公主 發表於 18-5-20 14:03

請問有冇好師父介紹?謝
chuchu819
|
家家公主 發表於 18-5-20 14:03

我兩星期前都去咗,我係生完bb之後脊骨受損,同埋條頸都歪咗
睇完一次好咗好多,但呢兩日用錯力,又再痛過
貓頭雀
|
pppfamily 發表於 18-5-20 14:21
出唔到相

等你
家家公主
|
hughugb 發表於 18-5-21 01:58
請問有冇好師父介紹?謝

得一位男師父 叫明師傅
家家公主
|
chuchu819 發表於 18-5-21 02:01
我兩星期前都去咗,我係生完bb之後脊骨受損,同埋條頸都歪咗
睇完一次好咗好多,但呢兩日用錯力,又再痛過 ...

睇一次吾得架 我星期三會再去 第三次
明師傅話肌肉 骨骼有記憶 之前錯位就算整左一次都會慢慢自己去返錯位 最好做多幾次
我除左做腰復位 手臂同膝蓋都有睇
腰同膝蓋好返9成 係個手臂位可能日日都要拎野 只係好返7成
pppfamily
|
chloe666 發表於 18-5-21 00:26
咩動作 ? 這幾天痛到冇心機

呢個

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
pppfamily
|