興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

3月尾細佬朋友介紹去繁殖埸領養了隻英短囡,一歲三個月(要俾利是),原本想配一胎,老公都揾好了,點知越來越肥,終於母親節收了大禮,今日一星期大了

babymama07    發表於 18-5-23 16:44

伯爵府

大宅

回覆樓主:

.

大宅

請問邊度領?BB會出領養嗎?有意,可pm自己介紹,謝謝

伯爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

BB好可愛 第四張相好有母愛呀,貓媽叻叻

男爵府

反正巳幫你生了一胎,快比媽媽補身及絕育吧....

應該生左四五胎嘞....對媽媽身體吾好架....

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

0404lau 發表於 18-5-21 16:49

應該生左四五胎嘞....對媽媽身體吾好架.... ...

好同意 已經係繁殖場走出黎都仲要生 唉 陰功

子爵府

0404lau 發表於 18-5-21 16:49

應該生左四五胎嘞....對媽媽身體吾好架.... ...

我覺得這個繁殖埸又幾有良心架,佢有放的猫週圍走架,而且我在佢Fb都揾到這猫媽媽年幼的片段,所以都好肯定佢得歲零,是因為佢唔够靚賣唔出,應該都是第一胎既

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

回覆樓主

BB好得意,貓媽媽都好靚

版主

版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

3. 嚴禁買賣之文章, 請珍惜生命‧支持領養
9. 嚴禁寵物繁殖,請支持領養
「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

公爵府

牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

一定要善待貓媽, 可憐俾人當生產機器
請珍惜生命‧支持領養

男爵府

日日好攰 發表於 18-5-20 21:01
恭喜!貓B好可愛!

請問可唔可介紹養殖場比我?我想養貓B,請PM我。
養殖場是動物地獄.....你沒有常識嗎?

男爵府

回覆 dobbybabie 的帖子

樓主 恭喜你貓貓生左BB....

但都請不要介紹養殖場給他人了, 當做好心...

大宅

Jumama24 發表於 18-5-23 16:42
養殖場是動物地獄.....你沒有常識嗎?

.

民房

英短好得意

瑪瑙宮

回覆樓主:

繁殖場的貓狗。只會用黎繁殖。貓女1歲唔夠已可生bb。兩個月後又發情。又兩個月後又可生bb。歲幾可能已生左2,3胎。
唔靚唔係問題。最緊要生到bb。bb靚就賣到錢。
所以希望珍惜而家隻貓媽。貓b一斷奶就要帶貓媽絕育。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

子爵府

moonlight9198 發表於 18-5-24 23:08
繁殖場的貓狗。只會用黎繁殖。貓女1歲唔夠已可生bb。兩個月後又發情。又兩個月後又可生bb。歲幾可能已生左2 ...

我估繁殖埸都有有良心的猫販既。有的猫狗媽媽是好慘,生仔機器咁,唔停生生生。但我細佬和朋友領養了三隻囡都好靚,我這隻媽媽應是第一任,因佢初來好少女Feel,而家生完成熟咗添

大宅

dobbybabie 發表於 18-5-20 10:29
3月尾細佬朋友介紹去繁殖埸領養了隻英短囡,一歲三個月(要俾利是),原本想配一胎,老公都揾好了,點知越來 ...

我都想領養,越來越喜歡貓貓

首頁

尾頁

跳至