網購天地

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

請問各位JM淘開邊間?我記得之前開過post, 但我揾唔番。好似有間叫尚致嗎?有無link可提供?

象牙宮

用伸縮杆? 还是什么?

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 畀面勳章

我訂做過呢間, 整窗+露台門用, 價錢唔算好平, 不過長度準確同好好拉https://detail.tmall.com/item.htm?id=544565562181&_u=k1ovtf7pcfe9

複式洋房

回覆樓主

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

伯爵府

一罐可樂 發表於 18-5-20 21:16
我訂做過呢間, 整窗+露台門用, 價錢唔算好平, 不過長度準確同好好拉https://detail.tmall.com/item.h ...

想問呢間訂,係咪cut好哂尺吋呢?因為我要訂110cm, 120cm, 150cm, 200cm各一支。

大宅

蘑菇 發表於 18-5-21 21:13
想問呢間訂,係咪cut好哂尺吋呢?因為我要訂110cm, 120cm, 150cm, 200cm各一支。
...

呎寸多數跟你意思開好,咁你要睇下裝係兩牆之間或是兩面有位剩之方法。如果可以最好當然用羅絲固定啦!

珍珠宮

蘑菇 發表於 18-5-21 21:13
...
會cut好晒你要呎吋同顏色, 2-3 日至發貨, 不過我個支190 cm 因為太長, seller 幫我cut 做2 支至寄到, 到收到裝返埋1 支就ok, 我c6 自己裝都話唔難搞, 你比呎吋客服佢地會幫你計架喇

伯爵府

jje 發表於 18-5-21 22:17
呎寸多數跟你意思開好,咁你要睇下裝係兩牆之間或是兩面有位剩之方法。如果可以最好當然用羅絲固定啦!
...

Thanks!

伯爵府

一罐可樂 發表於 18-5-21 22:17
會cut好晒你要呎吋同顏色, 2-3 日至發貨, 不過我個支190 cm 因為太長, seller 幫我cut 做2 支至寄到, 到收 ...

Thanks!

一罐可樂    發表於 18-5-21 22:28

伯爵府

一罐可樂 發表於 18-5-20 21:16
我訂做過呢間, 整窗+露台門用, 價錢唔算好平, 不過長度準確同好好拉https://detail.tmall.com/item.h ...

想問JM買邊隻顏色呀?

珍珠宮

蘑菇 發表於 18-5-22 12:20
想問JM買邊隻顏色呀?
我買左2 隻款, 露台係單路軌- 紅橡木色, 窗係路軌2 邊有個木波波裝飾個隻款- 柚木色

伯爵府

一罐可樂 發表於 18-5-22 21:16
我買左2 隻款, 露台係單路軌- 紅橡木色, 窗係路軌2 邊有個木波波裝飾個隻款- 柚木色 ...

木波波裝飾?有無相呀? 麻煩哂!

伯爵府

一罐可樂 發表於 18-5-21 22:17
會cut好晒你要呎吋同顏色, 2-3 日至發貨, 不過我個支190 cm 因為太長, seller 幫我cut 做2 支至寄到, 到收 ...

想問吓你,我見佢說明:包含裝飾頭總長計算價格,咁如果我要做一支2米長既杆,同客服講,佢係計埋裝飾頭長2米而做,還是唔計裝飾頭長2米呢?我要點同佢講呢!

珍珠宮

蘑菇 發表於 18-5-22 21:28

木波波裝飾?有無相呀? 麻煩哂!

呢隻款既柚木色, 不過實物會深色少少架
https://detail.tmall.com/item.htm?id=39386062682&_u=m1ovtf7p9528

333s    發表於 18-5-23 16:50

珍珠宮

蘑菇 發表於 18-5-22 21:46
想問吓你,我見佢說明:包含裝飾頭總長計算價格,咁如果我要做一支2米長既杆,同客服講,佢係計埋裝飾頭長 ...

你同客服講實際需要長度, 客服會幫你計架
以我為例, 我訂做波波款:

我做2 隻窗路軌, 每隻窗闊度110cm, 下單路軌總長就會係 110 cm +7cm( 波)+7cm (波)=124 cm .
客服叫我拍數量3 , 價錢係人仔 95.6
另外露台個1 支全長182 cm, 兩邊無裝飾, 客服叫我拍數量2 就ok

伯爵府

一罐可樂 發表於 18-5-22 23:24
你同客服講實際需要長度, 客服會幫你計架
以我為例, 我訂做波波款:

Sorry! 唔係好明,你窗闊110cm, 乜唔係要預長枝杆,即每邊加30cm, 110+30+30cm=170cm。另外,點解要拍數量3呢?

珍珠宮

蘑菇 發表於 18-5-22 23:48

Sorry! 唔係好明,你窗闊110cm, 乜唔係要預長枝杆,即每邊加30 ...

sorry 我睇錯你問題, 因為我舊路軌係110 cm, 所以訂110 cm就ok, 淨係隻窗無110 cm咁闊
客服解釋話1 支唔足1.5 米都當1.5 米計, 拍數量1 代表1 米, 所以叫我拍數量3

伯爵府

一罐可樂 發表於 18-5-23 00:19
sorry 我睇錯你問題, 因為我舊路軌係110 cm, 所以訂110 cm就ok, 淨係隻窗無110 cm咁闊
客服解釋 ...

oic, many thank!

珍珠宮

蘑菇 發表於 18-5-23 00:28
oic, many thank!
如果你係新整, 唔似我咁新換舊, 問清楚客服先, 至考慮買唔買都唔遲架

伯爵府

一罐可樂 發表於 18-5-23 00:36
如果你係新整, 唔似我咁新換舊, 問清楚客服先, 至考慮買唔買都唔遲架

第一次訂呀! 如果我訂一支2米,係咪會分兩截發貨呢? 多謝你詳細解答。

首頁

尾頁

跳至