慎入 - 我未見過女同事咁恐怖

ejb-2007 發表於 18-5-21 12:12
我最怕用任何人的keyboard & mouse
我最憎人用我的keyboard & mouse

keyboard, mouse, mouse pad, 計數機 文具 筆筒都係私伙

bbkq
|
[email protected] 發表於 18-5-21 12:14
keyboard & mouse 我都係帶私伙

me2,因為公司D野實在十級污
bbkq
|
[email protected] 發表於 18-5-21 11:46

我已經為人民謀福利 叫咗IT 幫佢換個新鍵盤

你公司真好,可以換新。有D公司的keyboard係用足1x,廿年。
你也好時,佢也好。
|
bbkq 發表於 18-5-21 12:30
你公司真好,可以換新。有D公司的keyboard係用足1x,廿年。
你也好時,佢也好。
...

一係無人出聲 我一出聲叫IT換 就個個都話自己個嘢污糟要換 總要有人做死侍
bbkq
|
ejb-2007 發表於 18-5-21 12:12
我最怕用任何人的keyboard & mouse
我最憎人用我的keyboard & mouse

me2,其實D人的手十污糟,抹完都有菌,油,汗
tsung
|

j_joycie
|
公共圖書館嗰 d 都係咁上下
imlu28
|
私人買個新㗎啦
yurijm
|
我公司就係收到好多員工反映
清一色換哂手提電腦
唔同用枱機
就係避免呢種情況
pansy888hk    發表於 18-5-21 23:51
milktealai
|

EEQQ68_CACA
|

rilak
|
好多毛毛/塵, 點解唔掃個keyboard, 日日用喎
超級特務
|
睇完呢個PO
我即刻用用提吸塵機吸下個KEYBOARD, 驚俾人影完放上黎。
iamiam
|
做左好多年?
APIGMA
|
plumtree
|
[email protected] 發表於 18-5-21 10:12
我掂完對手好痕

嘩係咪女人嚟㗎? 可以邋遢到咁嘅
jacky1666_hk
|

fanny590
|
超級特務 發表於 18-5-21 14:02
睇完呢個PO
我即刻用用提吸塵機吸下個KEYBOARD, 驚俾人影完放上黎。
我都即刻清潔左個keyboard
chunsamyuen821
|
我隔離位個同事咪一樣(80後),全張台放滿野,垃圾又唔FILING,台底放晒野,櫃桶大把野飛埋出黎關唔埋>>>keyboard係咁算碎料。。

一山還有一山高
bbkq
|
yurijm 發表於 18-5-21 13:24
我公司就係收到好多員工反映
清一色換哂手提電腦
唔同用枱機

手提電腦……我都見過係十級污糟,根本D人係無清潔。