美容扮靚

跳至

首頁
56789...16

尾頁

侯爵府

回覆 0C9 的帖子

Please check pm.

侯爵府

回覆 stanleycky 的帖子

侯爵府

回覆 amandapopo 的帖子

男爵府

回覆 anma 的帖子

想問下打斑後點可預防再出斑?只搽防曬有沒有用?當然中途要補搽
出街需要時刻開雨傘?

伯爵府

Michellecat 發表於 18-8-6 14:54
醫生叫我第二次開始打結焦,我今個星期三都會再打結焦,應該唔會次次打,睇下你咩斑,適唔適合先

你打左幾多次普通laser 同幾多次結蕉呀?

別墅

heily123 發表於 18-8-12 00:19
你打左幾多次普通laser 同幾多次結蕉呀?

我岩岩星期三打完第 3次 laser, 第2 & 3 次都打結焦
下次都會打結焦呀,d 斑越黎越淡,之後未必打到結焦啦

侯爵府

回覆 maggie_yip28 的帖子

剛打完一星期最吸光,要全天候防曬,搽防曬用品外,最重要係避免直接曬太陽,如出街我會擔遮。

侯爵府

我係Cosmax做完第9 laser facial, 成果比預期好, 雖然陳年荷爾蒙斑仲有幾點未清得晒, 但已淡左好多, 同第一日上去時比較, 我已敢素顏出街。膚質改善好多, 朋友見到我都讚我, 錢駛得黎好有滿足感。

男爵府

回覆 anma 的帖子

可唔可以講下由頭到衣家用左幾位數$ 因我都想打, 但又唔想洗多$

侯爵府

回覆 門常開 的帖子

我首先買左5次 laser facial package, 9折再9折, 大純$11,000 , 做完5次後再買 5次 package, 都1萬多。10次一共駛左兩萬多。我唔要保濕導入, 只買laser facial。打完第4次, 面上碎斑, 晒斑已打走晒, 只剩低難搞既荷爾蒙斑, 我已經係熟齡肌, 膚質大大提升好滿意。

門常開    發表於 18-11-9 17:31

男爵府

anma 發表於 18-11-9 16:59
回覆 門常開 的帖子

我首先買左5次 laser facial package, 9折再9折, 大純$11,000 , 做完5次後再買 5次 pa ...

請問每次打斑後,你係點謢理?可以分享下你每次所用既保濕同防曬用品嗎?

伯爵府

回覆樓主:

我都好多班想試下,樓主可提供資料嗎?謝謝。

侯爵府

回覆 Hanayori 的帖子

我考慮左好多年,直至年初睇見自己落粧後,成面花斑斑,肌膚老化,終於鼓起勇氣踏出第一步,打左4次已睇到明顯效果,嗰刻真係好開心,真心分享俾同我一樣有需要的人。
已pm 你。

侯爵府

回覆 liuma 的帖子

我係中性偏乾膚質, 不易敏感。打完斑一星期會好乾, 早晚用 Endocare 蝸牛精華, 每日一枝連續用7日, 加 b5 gel , 防曬用 ELTA MD 冇色 。 早幾個月 朋友送我一枝 Melvita 有機玫瑰果高效抗氧水油亮肌液, 補濕同滋潤都非常好, 平時洗完面只搽佢已好足夠, 尤其呢兩個月咁乾, 我用完一枝後已再買。Mask - 我用Nature Republic Snail Mask

禁止訪問

子爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

樓主
唔知而家 舊會員生日月份有冇優惠?
cosmos 做pico要幾多錢左右?

別墅

anma 發表於 18-7-23 08:49
回覆 miumiu9388 的帖子

新店開張, 除左機器新外, 較有經驗既治療師都調到新店, 醫生建議一定係保守, 因為 ...

可否Send 張打前同打後的照片分享下嗎?

別墅

anma 發表於 18-5-21 11:46
回覆 lingling66 的帖子

Medical laser facial $2900 一次, 買5次有9折, 新會員再9折, 第一次見醫生如有舊 ...

我唔知點解可以同人D私信,佢話我冇私信權限?請問你D有冇咁嘅情況出現?

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

LilyLeung529 發表於 18-11-12 22:32
我唔知點解可以同人D私信,佢話我冇私信權限?請問你D有冇咁嘅情況出現?

...

新會員,唔可以,要積多D分先得

侯爵府

回覆 NokNokB 的帖子

唔知生日月份有冇優惠, 我下個月先做第10次, 到時先再買package。我諗緊試唔試 picoway , 因為到下月都打左10次, 可以試 picoway。

首頁
56789...16

尾頁

跳至