想買Fresh保濕面膜, 邊隻好D

Judymama28
|
用緊佢隻 Honey Mask, 想買隻保濕嘅, 本人超乾及缺水再加敏感肌. Thank you
ICbaby
|
用過Rose、黄糖好好用。
candien
|
我覺得fresh的mask都好好用!!!
cychan1992221
|
Fresh 玫瑰系列
Judymama28
|
回覆 cychan1992221 的帖子

多謝各住意見!我念可能買Rose Deep Hydration Face Mask or Black Tea Perfecting Mask. 去到 counter 下 sell 收我邊隻!
ChanGgchi
|
Judymama28 發表於 18-5-23 09:11
回覆 cychan1992221 的帖子

多謝各住意見!我念可能買Rose Deep Hydration Face Mask or Black Tea ...

你揀呢2隻都好用 我都係佢fans
Judymama28
|
回覆 ChanGgchi 的帖子

咁多牌子mask只有呢隻牌子無敏感!
可樂娃B
|
搭單問句,邊款保濕效果最好呀?
puipuilove
|
最好用係rose.. 不過而家覺得有好多平價日本MASK 都好好用 呢隻太貴
ami123
|
cychan1992221 發表於 18-5-22 21:08
Fresh 玫瑰系列

我岩岩買左一set ,要試
windsor2355
|
Rose mask超好用!!
Judymama28
|
回覆 windsor2355 的帖子

Black Tea 同 rose 系列功效有咩分別?
番茄仔
|
Judymama28 發表於 18-5-25 09:08
回覆 windsor2355 的帖子

Black Tea 同 rose 系列功效有咩分別?
黑茶我覺得幾好, 之前賣900蚊,
用完毛孔收細好多, 敷時涼浸浸咁

rose 係補濕的, 個人覺得rose很廢
mielmiel
|
番茄仔 發表於 18-5-25 15:16
me too 鍾意Black Tea, Rose冇料到
Dreamingday
|
佢新出隻睡蓮面膜, 我覺得好好用, 佢有小小粒粒好似磿沙咁, 用完好滑。

carol-rol
|
番茄仔 發表於 18-5-25 15:16

請問black tea 係overnight 還是另一隻好? 上次個sale叫我買日+夜,佢話通常都係甘一set買。之前買左honey(emoji)隻幾好,好潤,見人話black tea正又想試買隻夏天用。 Rose有同感,覺得無咩用,上次送左試用裝,用完無咩特別
番茄仔
|
carol-rol 發表於 18-5-26 00:38
請問black tea 係overnight 還是另一隻好? 上次個sale叫我買日+夜,佢話通常都係甘一set買。之前買左honey ...

普通唔過夜嗰隻, overnight 我未用過呀
carol-rol
|
番茄仔 發表於 18-5-26 11:04
普通唔過夜嗰隻, overnight 我未用過呀
收到, 甘我又試先下. thanks!
cheukyingmama
|
carol-rol 發表於 18-5-26 00:38
請問black tea 係overnight 還是另一隻好? 上次個sale叫我買日+夜,佢話通常都係甘一set買。之前買左honey ...

我鍾意black tea overnight mask ,啱我啲懶人。敷完第二朝好滑。之前買set 時可揀Day mask 或overnight mask 。但個sales 都主張我揀overnight,話方便d。我都有用過day 嘅perfecting mask ,不過感覺麻麻。
carol-rol
|
cheukyingmama 發表於 18-5-28 18:44
我鍾意black tea overnight mask ,啱我啲懶人。敷完第二朝好滑。之前買set 時可揀Day mask 或overnight m ...

佢話overnight 緊致好d, day(emoji)隻就保濕多d, 我都仲諗緊,不過應該買overnight 多,因想緊致多d