求推介~比較高級的髮型 salon

ope
|
我已經忍夠去了 15 年的 salon , 每次去過後也生 20 粒以上頭瘡、比幾對煙味手不停摸、毛巾臭、染髮 2000 up 但好痛並且會頭暈、一間店大約 600 尺每次起碼 60 人在內,迫得太勁

請 Jm 推介有得做直髮、焗油、染、洗、剪、有要求的髮型 salon , 謝謝
jj213
|
fifth salon中環
Edelweiss88
|
ope 發表於 18-5-22 22:24
我已經忍夠去了 15 年的 salon , 每次去過後也生 20 粒以上頭瘡、比幾對煙味手不停摸、毛巾臭、染髮 2000 u ...

好奇一問,點解咁嘅情況你可以忍到佢15年
小金名
|
生完第一次頭瘡都仲去?

Cwb HAiR
milkybb
|
我比較有興趣見識下樓主口中的salon
C.Humphrey
|
係囉,15年wor
我愛Corina
|
Chic private I salon @tst

loving_mybaby
|
我都真心求推介比較跟貼潮流,識剪流行髮式或識韓妹頭的salon
ope
|
Edelweiss88 發表於 18-5-22 22:28
好奇一問,點解咁嘅情況你可以忍到佢15年

揾夾的髮型師難過揾老公

剪到 9588 的話要等長,所以見佢剪得還可以就算

生頭瘡是我覺得好奇,已經新枕頭新枕袋還是一堆酒米在頭肉上,才諗起是因為整頭
ope
|
我愛Corina 發表於 18-5-22 22:52
Chic private I salon @tst

呢間地點好!謝謝
ope
|
loving_mybaby 發表於 18-5-22 22:54
我都真心求推介比較跟貼潮流,識剪流行髮式或識韓妹頭的salon

韓妹梨花?好似要電,因為每朝夾

我不會再去去開這間,就算平日也一大堆阿叔街坊大媽入去,每次去也像 sogo 感謝祭咁迫
龍山仔仔
|
我已經忍夠去了 15 年的 salon , 每次去過後也生 20 粒以上頭瘡、比幾對煙味手不停摸、毛巾臭、染髮 2000 u ...

又一城 hair
baby_chu
|

天樂里 LAVI
JoanC
|
ope 發表於 18-5-22 23:00
韓妹梨花?好似要電,因為每朝夾

我不會再去去開這間,就算平日也一大堆阿叔街坊大媽入去,每次去也像 so ...

講到咁差,可以忍15年真係奇蹟
唔係怪獸
|
咁都仲去
ope
|
loving_mybaby 發表於 18-5-22 22:54

好似 cynbunny 嗰d韓妹頭?
ope
|
唔係怪獸 發表於 18-5-22 23:09
咁都仲去

就是已經不能接受了,所以上來問問
Rattie
|
jj213 發表於 18-5-22 22:28
fifth salon中環

請問用開邊個c fu, 幾錢剪個髮?
新人物
|
IFC private i
ope
|
新人物 發表於 18-5-22 23:14
IFC private i

請問Private I 好似是連鎖店?見好多區也有