女人係好小氣

cibewong
|
我自己都係女人,但都覺得自己係小氣的,好似我老公最近話我買咗對鞋好娘,著到成個C9咁,跟住說其實你都係C9嚟㗎喇,唔知點解當我好嬲,我無同佢講野兩日,又好似公司有同事對我唔好,我都唔會對佢好,樣樣睇佢唔順眼,但有時見公司男同事,佢哋又無咩計較喎,所以女人真係好小廿。
crystal媽咪
|
我都小氣。
有一次我買件lace外衣, 老公話似六十幾歲嘅阿婆,所以我都冇乜睬,跟住都少著咗。
但其實係好靚,其他人見到都會讚。我只可以覺得佢冇taste
choc_choc
|
cibewong 發表於 18-5-23 08:17
我自己都係女人,但都覺得自己係小氣的,好似我老公最近話我買咗對鞋好娘,著到成個C9咁,跟住說其實你都係 ...

嬲老公2日又誇啲,至於同事,人哋對你唔好,你就少同佢公事以外溝通,唔需要以牙還牙,唔好將一個自己唔鍾意嘅人咁上心,自己會舒服啲。
cibewong
|
choc_choc 發表於 18-5-23 08:25
嬲老公2日又誇啲,至於同事,人哋對你唔好,你就少同佢公事以外溝通,唔需要以牙還牙,唔好將一個自己唔鍾 ...

係呀之前我嬲左我老公一個星期,之前因為有其他原因,本來好番跟住呢兩日又嬲佢,唔知係咪我因為就嚟更年期呢,我都過咗40歲,依家郁啲就發脾氣,我都唔想㗎。
o_____o
|
我自己都覺得女人好小氣,包括我自己
alicialee1210
|
由細到大都比人話我小器
anyuser18
|

咁講嘢真心嬲
但老公若道歉就嬲完算
唔道歉都會一直嬲
若佢真唔知衰唔係咪話返佢似阿伯
newcook    發表於 18-5-23 09:55
Fishqqma
|
choc_choc 發表於 18-5-23 08:25
嬲老公2日又誇啲,至於同事,人哋對你唔好,你就少同佢公事以外溝通,唔需要以牙還牙,唔好將一個自己唔鍾 ...

milktealai
|
alicialee1210 發表於 18-5-23 08:36
由細到大都比人話我小器

一啲都唔覺
大力大力
|
我老婆又唔會,就算笑她什麼也從不上心,仲要話係呀?真係架。.....
我要做媽媽
|
哈哈,我都覺吖,不過女人同男人始終都係有區別既。女人俾人tum就好開心既,雖然知道對方就系禮貌性咁講句
Angel_Rose
|
咁對鞋咩樣?放上黎大家評下~
cibewong
|
Angel_Rose 發表於 18-5-23 08:52
咁對鞋咩樣?放上黎大家評下~

呢對囉,名牌㗎。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
tansyneko    發表於 18-5-23 14:26
mini1204
|
cibewong 發表於 18-5-23 08:58
呢對囉,名牌㗎。

唔……
lingfu
|
C6錯在~有個句講個句~
小氣公主
|
我老公都咁話我
72leelily
|
cibewong 發表於 18-5-23 08:58
呢對囉,名牌㗎。

大路OL返工鞋
大把中環OL買
laiyee6121
|
cibewong 發表於 18-5-23 08:17
我自己都係女人,但都覺得自己係小氣的,好似我老公最近話我買咗對鞋好娘,著到成個C9咁,跟住說其實你都係 ...

我雖然係啊婆,但都唔係我抔茶
tearycow
|
有個專頁叫十萬個激嬲女友的方法
laiyee6121
|
72leelily 發表於 18-5-23 09:18
大路OL返工鞋
大把中環OL買

呢d款由我小時候到依家