角蛋白睫毛

Gracelau1339
|
想做角蛋白睫毛。有推介嗎?要在東區或中環。謝謝
feimuijai
|
Gracelau1339 發表於 18-5-23 22:15

wanna know too... near cwb also ok
kingson10079
|
我識有個係尖沙咀,岩嘛?
keep4life
|
Gracelau1339 發表於 18-5-23 22:15

我做個間都係尖沙咀

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
evelyn0219
|
回覆 keep4life 的帖子

是電眼睫毛嗎? 可以keep幾耐同幾錢 ?
keep4life
|
回覆 evelyn0219 的帖子

電睫毛單純係將睫毛電鬈,呢個係用天然角蛋白,保護自然睫毛,讓睫毛吸收養份後會令睫毛翹,顯得更長&更濃密, 做左大概20日依家都翹
keep4life
|

$580 單次計, 冇package
kapocarol
|
keep4life 發表於 18-6-13 10:15

$580 單次計, 冇package

可PM我資料嗎?
evelyn0219
|
回覆 keep4life 的帖子

你整得好靚好整齊, 我以前都有電眼睫毛, 但唔係次次都咁靚, 如果我日日化粧又要落粧, 會唔會keep得唔耐
keep4life
|

做既時候美容師話keep 到2個月左右
cookiemama113
|

我去開果間做緊優惠,二人同行一人免費(emoji)

vickymok717
|
我做過一次係尖沙咀

evelyn0219
|
回覆 vickymok717 的帖子

2人同行1人免費好抵, 有冇人有興趣一齊去做呢
cookiemama113
|
evelyn0219 發表於 18-6-13 13:22

我見佢IG寫一個人去優惠就$350(emoji)但要like & follow Facebook/IG 先有優惠
vickymok717
|
evelyn0219 發表於 18-6-13 13:22

我啱啱先做咗,最快可能7月中先做呀
evelyn0219
|
vickymok717 發表於 18-6-13 14:48
我啱啱先做咗,最快可能7月中先做呀
我想呢2日去做
kapocarol
|
kingson10079 發表於 18-6-13 09:24
我識有個係尖沙咀,岩嘛?

PM me pls
Jennife826kkwok
|
我都好想知道=]
Kx1918
|

原來有傷害 台灣都禁用 搞到我唔敢試
http://luxeylash.com/lash-lift-perm/
yanchpoon
|

我專幫人上門做
有興趣可以pm我