龔羽一

whyuhitme
|
有無朋友仔試過喺佢度做T21同照結構,因為我產檢嗰度介紹左我去佢呢度做....想知佢細唔細心,態度如何?唔該晒.....
kmbb519
|
我朋友喺佢度做t21, 龔醫生話要度左頸皮先,但個b唔合作,度唔到, 醫生約佢過幾日再返黎度,不另收費

我覺得佢好好呀!我朋友係去政府生,又無搵佢產檢,佢都咁細心同認真,好過我做t21果個,勁趕,又無度頸皮
灝灝媽媽
|
whyuhitme 發表於 18-5-24 13:54
有無朋友仔試過喺佢度做T21同照結構,因為我產檢嗰度介紹左我去佢呢度做....想知佢細唔細心,態度如何?唔 ...

我第一、二胎都係比佢產檢,今胎有去龔醫生到做Nitfy及結構,佢好好,好細心,但你唔好期望佢多説話,佢唔會講多餘野。
wing007006
|
有無朋友仔試過喺佢度做T21同照結構,因為我產檢嗰度介紹左我去佢呢度做....想知佢細唔細心,態度如何?唔 ...

我喺龔醫生度做nifty,先度頸皮同睇bb有無水腫等⋯我覺得幾好,姑娘都好好人,但部機唔算好清
Jjanice115
|
我都book左下個月搵佢做t21
whyuhitme
|
Jjanice115 發表於 18-5-25 14:27
我都book左下個月搵佢做t21

我都係呀,我book左月中......
LHKChow
|
我覺得醫生ok, 但d姑娘d服務好差!有人倒左d水落地下,我地見到提姑娘抹走去,免得其他人滑倒。但佢地居然唔做,叫我老公抹,我見到真係o左嘴。點解會叫個客抺地?
whyuhitme
|
LHKChow 發表於 18-5-25 14:32
我覺得醫生ok, 但d姑娘d服務好差!有人倒左d水落地下,我地見到提姑娘抹走去,免得其他人滑倒。但佢地居然 ...

請問呢度普通產檢一次幾錢?
LHKChow
|
whyuhitme 發表於 18-5-25 14:47

我去照t21咋,產檢我睇第二個醫生。
灝灝媽媽
|
whyuhitme 發表於 18-5-25 14:47

好似$890
newspaperhang
|
唔會推薦朋友去佢度做結構
我平日產檢個醫生無得做結構所以轉介我去,一入去話醫生病所以唔講野由護士講,做完直接走得。返產檢醫生度拎報告,醫生問照結構時醫生有無講有咩問題、之後有無收到電話之類,我答無(的確係無)。
我多事自己拎埋份報告返健康院,好彩姑娘好好幫我睇下報告,發現我胎盤低,即刻叫我注意但之前兩個醫生完全無講過一句!所以我唔會介紹朋友去睇佢
whyuhitme
|
newspaperhang 發表於 18-5-31 07:47
唔會推薦朋友去佢度做結構
我平日產檢個醫生無得做結構所以轉介我去,一入去話醫生病所以 ...

多謝你的提醒......
babyanki
|
龔羽一得個平字, 搵佢抽血就 ok
產檢唔好搵佢..... 部機好舊勁懞
babyanki
|
龔羽一得個平字, 搵佢抽血就 ok
產檢唔好搵佢..... 部機好舊勁懞
j0312hk
|
回覆 babyanki 的帖子

T21,How much?
carmenkcy
|

我係龔醫生做nifty, 抽血姑娘搵左三次血管先抽到血,但做度頸皮及檢查都一般,出報告都算快
Yingying607
|
carmenkcy 發表於 18-6-2 13:55
我係龔醫生做nifty, 抽血姑娘搵左三次血管先抽到血,但做度頸皮及檢查都一般,出報告都算快
...

咁你幾個工作天收到報告
carmenkcy
|
Yingying607 發表於 18-6-6 09:40
咁你幾個工作天收到報告

五個工作天呀
Yingying607
|
carmenkcy 發表於 18-6-6 09:43
五個工作天呀

你係上午定下午去呀!