元朗激光脫毛

ying821223
|
請問有無人試過元朗屯門做過激光永久脫毛
sinaman167
|
想知too, 仲環冇咁hard sell 推介
Pkfa
|
ying821223 發表於 18-5-24 23:35

有,元朗做開facial ,脫晒無咁煩,一個位10次左右就搞掂晒
ying821223
|
Pkfa 發表於 18-5-27 18:37
有,元朗做開facial ,脫晒無咁煩,一個位10次左右就搞掂晒

幾錢
Pkfa
|
ying821223 發表於 18-5-27 19:16
幾錢

應該平過市價小小,每個位都唔同
librarychan
|

我想知邊間
ying821223
|
Pkfa 發表於 18-5-27 20:04

可以pm資料嗎
babyta
|

請問可PM 資料嗎?
chloe666
|

請問 邊間同幾錢 ?
cariskoo2002
|
我係元朗做過,underarm同小腿,做左三次到機乎冇再生,兩個部位7xxx
baby1011
|
pm資料比我, Thanks
candien
|
好似用彩光比較好, 有一間在旺角以及銅鑼灣有分店, 好次做緊優惠, 大概三百多有兩次大部位的脫毛以及永久腋下脫毛。
M-1
|
ying821223 發表於 18-5-24 23:35

我做開個間在元朗樓上细舖,用E光,無hard sell,我介绍D同事凈做脱毛,無做其他treatment都無問題
Pkfa
|
已pm左你地
crazyoct
|
Pkfa 發表於 18-5-27 20:04

可以pm 元朗脫毛資料嗎?謝
ying821223
|
cariskoo2002 發表於 18-6-6 10:18
我係元朗做過,underarm同小腿,做左三次到機乎冇再生,兩個部位7xxx

想要資料,可pm嗎
MrsKwokKwok
|
M-1 發表於 18-6-6 13:34
我做開個間在元朗樓上细舖,用E光,無hard sell,我介绍D同事凈做脱毛,無做其他treatment都無問題
...

可唔可以pm
bubblelala
|
M-1 發表於 18-6-6 13:34
...

可以pm資料嗎?謝謝
kittychan33
|
cariskoo2002 發表於 18-6-6 10:18

可以pm脱毛嗎?
karen0804
|

想要資料啊 thx