再一次分享淘寶開冷氣機口窗簾 淘窗簾

jennifer168
|

因為我上一次個post 已經兩年前,用開間鋪已經改左名,今次再幫阿媽整全遮光窗簾,岩岩落左單,而家等睇成品

今次一個2.5 米 窗都係$170, 真係扺到喊!

計算方法: 一米幾錢+ 加工費5蚊幾多米 X 幾多米 X 1.5 或2倍
如呢個咁, 一米=$29
每米加工費5
要幾多米既布(我要左尺寸既2倍, 可以簡1.5倍)

即闊度如3米, 要2倍布既話, =($29+5)X3X2=$204

開冷氣口另加$20

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Cheuk2012    發表於 18-6-18 23:32
jennifer168
|
睇住舊相先... 全部都用洗衣機洗,無甩色問題

Cheuk2012    發表於 18-6-18 23:32
jennifer168
|
岩岩落單整米黃色款 $29 一米

apelok
|
請問窗口位要點度同佢講?
jennifer168
|
apelok 發表於 18-5-26 00:54
請問窗口位要點度同佢講?

佢有寫要咁既尺寸

wmkcnw
|
其實自己開口都得。 我買左布料用的熱溶膠帶, 用來收邊口位。
LC116
|
jennifer168 發表於 18-5-25 19:40

因為我上一次個post 已經兩年前,用開間鋪已經改左名,今 ...

實物好嗎? 有無相睇?
jennifer168
|
LC116 發表於 18-6-3 09:51
實物好嗎? 有無相睇?

剛掛,冷氣口開得不錯,比之前進步了

Cheuk2012    發表於 18-6-18 23:33
LC116
|
jennifer168 發表於 18-6-3 12:22

你這款都幾靚呀
LC116
|

嗰次只訂左這一款?
LC116
|

遮光好嗎?
jennifer168
|
LC116 發表於 18-6-3 13:04
嗰次只訂左這一款?

之前整左3個,兩年前,今次整一張咋
jennifer168
|
LC116 發表於 18-6-3 13:05
遮光好嗎?

7-8成左右
柏仔媽咪
|
jennifer168 發表於 18-5-25 19:40

因為我上一次個post 已經兩年前,用開間鋪已經改左名,今 ...

有冇遮光?
jennifer168
|
柏仔媽咪 發表於 18-6-3 16:35
有冇遮光?

唔係100% ,有7-8成,要全遮光要再簡款
pet.
|
謝謝分享

可否提供 link ? 感激 ^^
jennifer168
|
pet. 發表於 18-6-3 18:34
謝謝分享

可否提供 link ? 感激 ^^

【百色布艺】http://m.tb.cn/h.3aI6gLX 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息€hjtt0w9SppZ€后打开(emoji)淘♂寳♀(emoji)
pet.
|
jennifer168 發表於 18-6-3 23:49
【百色布艺】http://m.tb.cn/h.3aI6gLX 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息€hjtt0w9SppZ€后打 ...
thanks
Cheuk2012
|
回覆 jennifer168 的帖子

多謝分享
~~baby~~
|
回覆 jennifer168 的帖子

唔好意思, 可以給我LINK 嗎? 因為我開不到
星星果款就係我想淘果款, 搵到間但佢地唔開冷氣機口