親子旅遊

跳至

首頁
12345...10

尾頁

男爵府

BK Milk勳章

3KIDSMAMMY 發表於 18-6-7 17:56
請問在哪裏可買這A$99美食套票,有link嗎?謝!

https://themeparks.com.au/box-office/theme-park-extras/select-tickets.aspx

大宅

回覆樓主:

A99個即是十個包加10個小食?

男爵府

BK Milk勳章

connie_51 發表於 18-6-22 18:32
A99個即是十個包加10個小食?

係呀
10 份counter meals & 10 snacks
我一家4口玩幾日,所以會買,好抵

禁止訪問

回覆樓主:

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

IloveJJ 發表於 18-6-24 20:57
我咩都未訂,要開始睇先得啦!

我終於整理好行程,所有野差不多訂好晒,只差黃金海岸租車同觀鯨未訂,墨爾本的門票同tour都訂好了

禁止訪問

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

IloveJJ 發表於 18-6-24 21:18
嘩,你好快!我突然有點驚,而家好似好多野攪咁!

你已經有個行程,係差門票未訂

我本身連行程都未定,而家終於搞掂,安樂晒

男爵府

BK Milk勳章

Lqueenie 發表於 18-6-24 21:10

我終於整理好行程,所有野差不多訂好晒,只差黃金海岸租車 ...

我...除咗酒店外,全部都無訂到
觀鯨諗住去到黃金海岸先訂

禁止訪問

珍珠宮

kmpurin 發表於 18-6-24 23:02
我...除咗酒店外,全部都無訂到
觀鯨諗住去到黃金海岸先訂

黃金海岸我訂左dreamworld, 因為要print out門票,怕在當地搵唔到printer, 訂左先

觀鯨會繼續等下groupon promo

男爵府

回覆 IloveJJ 的帖子

原我我地個仔都係小五

禁止訪問

珍珠宮

IloveJJ 發表於 18-6-25 10:55
咁你又得閒攪既?

我個女都考完第一次呈分試2星期,咁先有時候執行程

大宅

Lqueenie 發表於 18-6-24 21:10

我終於整理好行程,所有野差不多訂好晒,只差黃金海岸租車 ...

好快手喎,我只訂了Candy,其他乜都未訂

珍珠宮

metrochung 發表於 18-6-25 11:24
好快手喎,我只訂了Candy,其他乜都未訂

上星期訂左大洋路一日遊同ski bus,變相所有行程都冇得改,索性快手整好佢

原來仲未睇電話卡

大宅

Lqueenie 發表於 18-6-25 11:36
上星期訂左大洋路一日遊同ski bus,變相所有行程都冇得改,索性快手整好佢

原來仲未睇電話卡

skybus tickets 邊度平?mel我都打算坐skybus算了,因太多喼。 電話卡我想去到買

珍珠宮

metrochung 發表於 18-6-25 12:01
skybus tickets 邊度平?mel我都打算坐skybus算了,因太多喼。 電話卡我想去到買
...

係ski bus, 唔係skybus

大宅

Lqueenie 發表於 18-6-25 12:23
係ski bus, 唔係skybus

唔怪之得,我仲奇怪點解你book咗車,但又坐skybus

珍珠宮

metrochung 發表於 18-6-25 13:59
唔怪之得,我仲奇怪點解你book咗車,但又坐skybus

上星期發現回程平左,cancel再訂,hk$280一程

禁止訪問

首頁
12345...10

尾頁

跳至