證劵戶口介紹!

lasana
|
依家用開果個x生銀行證劵戶口收費好貴,自己成日trade開股票想搵間平d, 有冇好介紹呀?
youhello507
|
爭分奪秒, interactive brokers

又平,但久唔久零回應, iaccess
Poyau
|
lasana 發表於 18-5-28 09:46
依家用開果個x生銀行證劵戶口收費好貴,自己成日trade開股票想搵間平d, 有冇好介紹呀? ...

富x牛牛 有免費報價同買賣盤條隊
盈透 可買世界各地股票
youhello507
|
用銀行玩 day trade, 股東真係多謝你
cinda72.
|
youhello507 發表於 18-5-28 11:10

Poyau
|

map743
|
我自己已經冇用銀行證劵戶口好耐啦,因為我都覺太貴,所以用左其他戶口
annieip520
|
有冇聽過EBSHK? 聽講d佣平之外,申請手續都算簡單
lasana
|
annieip520 發表於 18-5-29 10:48
有冇聽過EBSHK? 聽講d佣平之外,申請手續都算簡單
點解既?
lasana
|
佣金係落股東袋?
annieip520
|
我之前申請過,佢可以網上申請既,交文件都係可以online交,所以唔駛哂時間囉
nancylaw1228
|
lasana 發表於 18-5-28 09:46
依家用開果個x生銀行證劵戶口收費好貴,自己成日trade開股票想搵間平d, 有冇好介紹呀? ...

用證劵行佣金會平D, 而且無存倉費, 銀行的存倉費好唔抵
我自己用致富, over 10年
lasana
|
哦! 有冇網上申請既link呀? 我想睇睇, 謝謝!
yucl_hk
|
直達, 零佣金
nancylaw1228
|
lasana 發表於 18-5-30 19:22
哦! 有冇網上申請既link呀? 我想睇睇, 謝謝!

https://www.chiefgroup.com.hk/

致富網址
cool2000hk
|
nancylaw1228 發表於 18-5-30 10:09
用證劵行佣金會平D, 而且無存倉費, 銀行的存倉費好唔抵
我自己用致富, over 10年
...

致富非常好,打電話好快有人聽。
Ada2288
|
用開致富十年,今年轉左耀才
bigskylittle
|
Ada2288 發表於 18-6-5 15:31
用開致富十年,今年轉左耀才

耀才有咩吸引你轉?
bigskylittle
|
我想知用證券行,由銀行入錢證券行或轉錢走要手續費嗎?同埋係咪要一個工作天?
Ada2288
|
bigskylittle 發表於 18-6-5 15:34
耀才有咩吸引你轉?

純粹期貨嗰邊多啲產品有得玩,收費兩間其實差不多