親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

揾梗local tour去十二門徒,企鵝島,淘金,蒸氣火車,長青有買二送一package , 三日團加埋都係百幾元,其他如candy, 吃喝玩樂一日團都要百幾元,唔係好明長青抵咁多,有無人join過好唔好呢?

大宅

cowboybaby 發表於 18-5-28 10:13
揾梗local tour去十二門徒,企鵝島,淘金,蒸氣火車,長青有買二送一package , 三日團加埋都係百幾元,其他 ...

我都會在Mel join local tour,我見長靑D評語麻麻地,好似都係大團。 我暫時打算大洋路同温泉都join KK。 因為都要夾下日子出團,有D唔係日日有團出的。 淘淘就平D,但唔知係咪日日有團出。大洋路+淘金我想join吃喝的,但日子又撞咗。 Candy係細團,得11人小團,所以貴D。

大宅

好媽媽勳章

metrochung 發表於 18-5-28 14:49

我都會在Mel join local tour,我見長靑D評語麻麻地,好 ...

大洋路和温泉同一日定分開2日?

什麼是淘淘,淘寶?

吃喝 見到12門徒145元包坐直升機

大宅

cowboybaby 發表於 18-5-28 16:19
大洋路和温泉同一日定分開2日?

什麼是淘淘,淘寶?

分開的,大洋路,K K有一天團2百幾蚊,都有時間比你自費坐直升機。 係淘寶呀,但我見銷量唔多,唔知係咪日日有團,但就係平。

wcpcelia    發表於 18-5-29 15:40

男爵府

cowboybaby 發表於 18-5-28 10:13
揾梗local tour去十二門徒,企鵝島,淘金,蒸氣火車,長青有買二送一package , 三日團加埋都係百幾元,其他 ...

長青係一大架旅遊巴,Candy嗰啲係小團!

複式洋房

mushroomcat821 發表於 18-5-30 23:56

請問边d团係candy? 可以介紹下嗎?

大宅

mushroomcat821 發表於 18-5-30 23:56

其實小團的是小巴嗎?會坐得舒服嗎?

大宅

awmum 發表於 18-6-14 00:00
請問边d团係candy? 可以介紹下嗎?

Candy得2個團,一個大洋路,一個是企鵝島,1个司導帶最多11人,車上得12坐位,Candy在查詢方面幾好,回覆方便快捷可用WhatsApp。 報名時選定坐位,手快有手慢冇。

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

metrochung 發表於 18-6-14 10:07
Candy得2個團,一個大洋路,一個是企鵝島,1个司導帶最多11人,車上得12坐位,Candy在查詢方面幾好,回覆 ...

今日在kkday搶到2個大洋路買一送一 day tour,好抵

大宅

Lqueenie 發表於 18-6-17 13:27
今日在kkday搶到2個大洋路買一送一 day tour,好抵

有promotion ?

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

GLAU530 發表於 18-6-17 15:51
有promotion ?

有呀!大洋路一日遊買一送一,我搶到2組共4位

別墅

好幸運

大宅

正啦!抵呀

珍珠宮

metrochung 發表於 18-6-17 23:39
正啦!抵呀

我睇過comment亦上網睇過,原來係細團

大宅

Lqueenie 發表於 18-6-18 00:12
我睇過comment亦上網睇過,原來係細團

算啦! 我冇5折,用9折啦!係咪得10位有5折?你買了係咪代表會成團?

珍珠宮

metrochung 發表於 18-6-18 00:34
算啦! 我冇5折,用9折啦!係咪得10位有5折?你買了係咪代表會成團?

唔肯定係10位定10組(20位),打去問過,最少4人成團,我一共5位,估計應該成團掛?!暫時未confirm, 要等1至2日

9折明天last day, 網上話試過幸運地得一組朋友(5位)坐細車出發,亦試過有14位坐中巴出發,就唔似candy講到明有幾多人,估應該亦唔似長青咁多人

你可以google下同睇comment再決定,你唔係訂了candy? 未比錢?

大宅

Lqueenie 發表於 18-6-18 00:51

唔肯定係10位定10組(20位),打去問過,最少4人成團,我 ...

Candy係企鵝岛,大洋路同温泉仲考慮中(K K/淘),淘真係平好多,好想試下淘

珍珠宮

metrochung 發表於 18-6-19 11:45
Candy係企鵝岛,大洋路同温泉仲考慮中(K K/淘),淘真係平好多,好想試下淘
...

淘係大團,大約人仔154,152,我本身都計劃淘

禁止訪問

珍珠宮

IloveJJ 發表於 18-7-1 23:38
我都見淘寶好平,其實佢係咪當地既旅行社嚟?我睇個名未聽過

淘寶係透過當地華人旅行社訂票或出團

你可以試下kkday, 係當地台灣的旅行社,我訂了kkday

首頁

尾頁

跳至