有無媽媽訂購過月子餐?

米米粒
|
有無媽媽訂購過月子餐食譜?我想知應該去邊穩尼方面,其實好唔好?ths
ncoyhv
|
如果有家人幫手湊下b,咁訂坐月餐幾好,唔使多個人喺屋企。
而且而家有d月子餐有埋中醫服務咁,都幾全面。
可以㨂d有牌有試餐的,試下先知適唔適合自己
vivi23berry
|
米米粒 發表於 18-5-28 11:04
有無媽媽訂購過月子餐食譜?我想知應該去邊穩尼方面,其實好唔好?ths

我有訂,剛坐完月無耐。請唔起陪月,價錢貴月子餐double,未計俾陪月買送錢。月子餐至少解決左一日三餐問題先。我訂輕量餐,份量足夠兩個人食。
clivia0118
|
vivi23berry 發表於 18-6-24 14:25
我有訂,剛坐完月無耐。請唔起陪月,價錢貴月子餐double,未計俾陪月買送錢。月子餐至少解決左一日三餐問 ...

可以pm資料比我嗎?謝謝
小鬼包
|
我有訂,剛坐完月無耐。請唔起陪月,價錢貴月子餐double,未計俾陪月買送錢。月子餐至少解決左一日三餐問 ...

你訂邊間
vivi23berry
|
小鬼包 發表於 18-6-25 20:21
你訂邊間

PM左俾你
tung1203
|

你好~我都想知道邊間好,可以pm你訂個間我嗎?
BC2018
|

可pm我嗎?thx
snoopyyungb
|

請問可PN 資料給我嗎?謝謝。
potatomary
|
(emoji)️以pm資料嗎?謝
Iloveho
|

請pm資料比我呀唔該
amy892hk
|
回覆 Iloveho 的帖子

Please PM 你訂邊間,THX

ting625153
|
請問可以pm資料比我嗎?thank
miriam6c
|

可否pm我邊間?
泡菜媽ww
|

Hi 可以pm 月子餐資料比我嗎
chelaulau
|

Can u pm me too? Thanks
Fioneriklam
|
可以pm我嗎? thank you
cc0906
|

可以pm我嗎?
winnie5960
|
我都想知
可pm 埋我嗎
謝謝
Soby57
|
回覆 vivi23berry 的帖子

可以pm資料比我嗎?謝謝