自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

玩具勳章 冬日勳章 畀面勳章

pkc11 發表於 18-6-2 11:41
之後sell屈機,即係自動售賣機,同樣叫人經佢買,事後好多人發覺比自己直接揾間公司買貴左!同埋結果亦比所 ...
我有睇火的FB成年, 但太窮冇錢投資.

我留意時BITCOIN已經炒到歷史高位, 所以我反而留意屈機, 不過好有趣, 睇左FB N個POST 你會發現投資左部機, 作為機主, 你係唔知部機賣D咩貨, 放係咩位置. 但好神奇地, 好多信徒覺得E點冇問題的, 冇人提出疑問. (定提左比人刪左就唔知) 之後不停見有人問比左錢, 一直冇消息幾時有機, 又好似不了了之. 後來我行街, EG係銅鑼灣金百利見過有自動售賣機. 不過成個場大部分機D飲品都係賣晒冇人補貨 (起碼我行街的時候係咁). 咁的投資都幾兒戲.

後來見咩夾公仔機, 見果D DUMMY的SCREEN覺得好兒戲, 好山寨, 又係見人嘈比晒錢好耐都冇機. 但又未見人講賺到大錢.

投資真係會有風險, 投資前真係認識多D, 了解多D.

侯爵府

回覆樓主

Update 下

所謂的派息,已經一天比一天少,今天為例,每一份竟然派 0.001 個幣,當一個幣現值 100 元美金,即是派 0.78 元

我唔明買的人是否白痴,比幾十萬,人哋每日派返幾十蚊

睇下火 xx 個 fb , 已經冇人再提 hexx 呢個計劃,亦沒有人再叫派得少⋯⋯相信呢個計劃水已 cap

同時見到佢又大推一個購物網,又點樣忍得好辛苦唔講得乜乜乜,大家睇路

水晶宮

ope 發表於 18-7-7 21:59
Update 下

所謂的派息,已經一天比一天少,今天為例,每一份竟然派 0.001 個幣,當一個幣現值 100 元美金 ...

又開另一枱搵水魚

公爵府

kkarman 發表於 18-5-28 23:06
諗起之前紅極一時的噴噴,信眾又係講到d 錢好易賺,賺好多錢,到最後咪爆煲
...

爆咗啦咩?我冇聽過佢爆嘅新聞嘅?

公爵府

ope 發表於 18-5-28 22:46
佢 fb 個個 fans 多謝佢,萬字文,同我細佬講嘢好似

向上流的機會、自然醒、天天也是錢

網上留言,自己分身留都得啦,咁都信?!

侯爵府

20020116 發表於 18-7-7 22:47
爆咗啦咩?我冇聽過佢爆嘅新聞嘅?

見到班人狂吹自己幾十萬月薪還是住公屋、村屋,應該是吹吧?

天使姐話自己搵 4000 萬,點知比佢前好友拍曬片踢爆,公開埋佢細佬想升職欠幾多粒星要圍內人買嘢,可想而知 4000 萬入面有幾多水份?

子爵府

ope 發表於 18-7-7 22:57
見到班人狂吹自己幾十萬月薪還是住公屋、村屋,應該是吹吧?

天使姐話自己搵 4000 萬,點知比佢前好友拍 ...

天使姐?

侯爵府

JO_100 發表於 18-7-7 23:18
天使姐?

Angel

子爵府

ope 發表於 18-7-8 23:10
Angel

哦! 噴噴.
係边度可睇到佢被人踢爆?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

ope 發表於 18-7-8 23:10
Angel

首頁

尾頁

跳至