有無人睇過呢幾個骨科?

我係女仔
|
葉紹亮,彭振康,錢平,黃文遜

幫屋企人問,她腰,腳痛
Poyau
|
我係女仔 發表於 18-5-29 08:08

幫屋企人問,她腰,腳痛

up
我係女仔
|
Poyau 發表於 18-5-29 23:11
up

有無睇過養和骨科?
Bibibut
|
睇過彭振康,好好。我手腰腿有事,全部睇佢。
Poyau
|
我係女仔 發表於 18-6-6 19:36
有無睇過養和骨科?

無睇過
我係女仔
|
Bibibut 發表於 18-6-6 19:44
睇過彭振康,好好。我手腰腿有事,全部睇佢。

岩岩睇睇左一個醫生,想睇多個,同想照磁力共振,唔知貴唔貴呢?
Tiffany2
|
我都想知。
我係女仔
|
Tiffany2 發表於 18-6-6 19:47
我都想知。

真係好難知邊個好,醫生又話咩都無事,可能神經線痛,但食左一星期藥
Ka__Ying
|
我係女仔 發表於 18-5-29 08:08

幫屋企人問,她腰,腳痛

睇過錢平,有耐性和有醫德。多年前當其他醫生要我每星期做一次$2000物理治療,我再睇佢攞second opinion,佢幫我 check咗話我唔需要,會2個月自然好返,叫我慳返D錢。果然2個月後好返
我係女仔
|
Ka__Ying 發表於 18-6-6 19:55
睇過錢平,有耐性和有醫德。多年前當其他醫生要我每星期做一次$2000物理治療,我再睇佢攞second opinion, ...

其實我怕係組織有問題而唔知,嘩!2000
Bibibut
|
我係女仔 發表於 18-6-6 19:45

岩岩睇睇左一個醫生,想睇多個,同想照磁力共振,唔知貴唔 ...

佢淨係診金600蚊,藥另計。磁力共振視乎照邊part而定。
我係女仔
|
Bibibut 發表於 18-6-6 20:00
佢淨係診金600蚊,藥另計。磁力共振視乎照邊part而定。

如果叫醫生寫紙入院照呢?
因就咁照x光睇唔到啲咩,係咪食藥無意思喎,都係痛
Ytfc
|
Ka__Ying 發表於 18-6-6 19:55
睇過錢平,有耐性和有醫德。多年前當其他醫生要我每星期做一次$2000物理治療,我再睇佢攞second opinion, ...

X2, 錢平真係幾好
Bibibut
|
我係女仔 發表於 18-6-6 20:02

如果叫醫生寫紙入院照呢?

我吾係叫你食藥,我係話如果佢認為要食藥,佢會另計。至於照MRI, 個d,你咪同佢講囉。入院照MRI, 我試過,我份保險claim到。佢寫紙比你入院照實得,不過你份保險claim吾claim到咋嘛。因MRI吾洗一定入院都照得。
我係女仔
|
Bibibut 發表於 18-6-6 20:11
我吾係叫你食藥,我係話如果佢認為要食藥,佢會另計。至於照MRI, 個d,你咪同佢講囉。入院照MRI, 我試過, ...

醫生叫食藥,就咁照好貴
Armami
|
帶過家人睇葉紹亮。醫生好好人,唔dum症,有耐性,診所環境好又方便👍🏻