新手想買衣車

yppahmoon
|

新手想買衣車,有冇推介想車下野比亞B同整下名但係整名又好似剩係得繡花衣車先有,有冇JM係新手又一開始買繡花衣車,操作簡單嗎?thanks

Poyau
|
yppahmoon 發表於 18-5-29 11:30
新手想買衣車,有冇推介想車下野比亞B同整下名但係整名又好似剩係得繡花衣車 ...

up
yanboxx
|
新手想買衣車,有冇推介想車下野比亞B同整下名但係整名又好似剩係得繡花衣車 ...

up 我都想知
yppahmoon
|

前幾曰終於買左因為之前錯過一田減價之後不斷留意各公司但冇減價,依家一田做電器展廣告紙話依部$8099但去到竟然$7500仲可以加$4000有原價$9000繡花軟件月尾先送貨,睇個亞E試範好似簡單佢話新手冇問題,另自己揾報左一堂整BB帽

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
yauyauha
|
我又想知
bosch
|

繡花衣車可唔可以當普通衣車咁用? 大家整d 乜至會繡花繡名?

點知邊d 衣車夠力車牛仔褲褲腳?

除左"習"骨同車鈕門外, 幾時至要車z 字形既線?

謝謝.
yppahmoon
|
bosch 發表於 18-7-1 10:03
繡花衣車可唔可以當普通衣車咁用? 大家整d 乜至會繡花繡名?

點知邊d 衣車夠力車牛仔褲褲腳?

繡花車可以當普通衣車用,但睇下有冇繡花需要如果唔要繡花普通衣車價錢合理D,我仲未開盒試用,其實都係想做D囗水肩車下名同公仔