自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

係咪有花粉症?出街都係咁?

同埋留意係咪捽左d cream ,甚至清潔家居後既化學品入左眼。

大宅

rebeccalin 發表於 18-5-30 17:04
我個女七歲,年初的時候也是不停眨眼,好大力眨眼那種,總之看上去表情好難睇,之後帶去睇醫生,醫生話冇 ...

你們相信中醫針灸嗎?我囝幼稚園k3時又係咁眨眼不停,連面都郁埋,睇西醫只比眼藥水,又睇過眼科也無用,之後睇中醫,醫師下第一針就完全停了,十分神奇,我們驚訝!原來中醫稱有風,所以針灸+飲中藥就好番了!

公爵府

牛年勳章

vinteresa 發表於 18-5-30 17:13
你們相信中醫針灸嗎?我囝幼稚園k3時又係咁眨眼不停,連面都郁埋,睇西醫只比眼藥水,又睇過眼科也無用, ...

信呀,以前我頭暈到出唔到街,好怕冷,六七八月大熱天時都經常覺得頭上有舊冰,結果去針灸左一段時間,宜家好返。所以現在耐唔耐都去針下當保健的

別墅

你們相信中醫針灸嗎?我囝幼稚園k3時又係咁眨眼不停,連面都郁埋,睇西醫只比眼藥水,又睇過眼科也無用, ...

可否給我中醫師電話?謝謝

大宅

hi vinteresa, 大家都係中西區 mama, 請問中醫係唔係都響中西區? 可以給我中醫資料嗎? many thanks.

首頁

尾頁

跳至