王偉明醫生收費

fionyyl0204
|
王偉明醫生收費(產檢)?
Carmen8080
|
fionyyl0204 發表於 18-5-29 19:26
王偉明醫生收費(產檢)?

我都睇緊王偉明醫生 每次900蚊
KaChingMami
|
Carmen8080 發表於 18-6-24 13:21

結構幾錢?
Carmen8080
|
KaChingMami 發表於 18-6-24 18:07
結構幾錢?

Irenerene
|
Carmen8080 發表於 18-6-24 13:21

請問佢d機新嗎?每次產檢會唔會要等好耐?
Carmen8080
|
Irenerene 發表於 18-7-31 20:31

新架 都清楚 你每次產檢都會約實時間 咁你準時到就唔會相差好遠 我由6週睇到依加26週 都好安心 我之前無啦啦流血打個電話上出都即刻幫我睇 睇完每日打黎問我仲有無流 真係幾跟進架
Carmen8080
|

同埋照超聲波好睇個媽咪個肚腩大唔大 太厚就照得差啲
Irenerene
|
Carmen8080 發表於 18-8-1 00:25
同埋照超聲波好睇個媽咪個肚腩大唔大 太厚就照得差啲

Thx
企鵝仔小P
|

上次我去產檢等左大約10分鐘左右
見佢好急咁係出面返黎
Carmen8080
|
企鵝仔小P 發表於 18-8-3 00:03
上次我去產檢等左大約10分鐘左右
見佢好急咁係出面返黎

無乜特別係十分鐘左右 照超聲波都係十分鐘左右 有陣時阿b扒轉左乜都影唔到 都費是浪費時間 你有問題佢都會解答你 我覺得幾好 同埋我覺得王醫生比較正氣啲 始終婦科都有啲監介 起碼我覺得唔難受
JD930
|
Carmen8080 發表於 18-8-1 00:23
新架 都清楚 你每次產檢都會約實時間 咁你準時到就唔會相差好遠 我由6週睇到依加26週 都好安心 我之前無啦 ...

咁佢好好啊
企鵝仔小P
|
Carmen8080 發表於 18-8-3 00:29
無乜特別係十分鐘左右 照超聲波都係十分鐘左右 有陣時阿b扒轉左乜都影唔到 都費是浪費時間 你有問題佢都會 ...

係呀 佢仲會講下笑咁
我照結構果陣 bb反轉左
佢幫我照左其他野先
之後叫我出去再等下
等左陣返入去
Bb轉返個身 可以照埋塊面
好好彩

??qqq
|
1800 好合理,我姊妹閨蜜都搵佢