[奶泵]香港有無得租medela symphony?一個月幾錢?

jaydenshum
|

係韓國醫院用過好好用 想係香港租

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
feifei_baby
|
我以前喺尚健租,好用,六年前了
jaydenshum
|
feifei_baby 發表於 18-5-29 21:24
我以前喺尚健租,好用,六年前了

謝謝你,打左電話去 原來好多媽媽租借 要排隊。我仲搵緊
feifei_baby
|
其實租幾個月已經可以買到freestyle(水貨),handy啲,又好用,第一胎我全泵用得多先租機,第二胎埋到身,只係返工用,我用freestyle 已經ok!
jaydenshum
|
feifei_baby 發表於 18-5-30 17:03
其實租幾個月已經可以買到freestyle(水貨),handy啲,又好用,第一胎我全泵用得多先租機,第二胎埋到身, ...

啊啊 好啊 我同太太講先 唔該曬你^^
pomanlife
|
jaydenshum 發表於 18-5-29 19:44

好貴架?唔可以買?
jaydenshum
|
pomanlife 發表於 18-5-30 18:51
好貴架?唔可以買?

原來韓國醫院可以租,貴啊 都兩萬幾港幣
lhyv
|
feifei_baby 發表於 18-5-30 17:03
其實租幾個月已經可以買到freestyle(水貨),handy啲,又好用,第一胎我全泵用得多先租機,第二胎埋到身, ...

Symphony 強力好多
不過freestyle 方便攜帶
jaydenshum
|
lhyv 發表於 18-5-30 21:03
Symphony 強力好多
不過freestyle 方便攜帶

Panda773
|
jaydenshum 發表於 18-5-29 19:44

你租機唔包配件,我有配件賣$200