有冇人食過yoko Tsang 介紹果隻酵素?

sololoso
|
喺fb睇完佢介紹,買左兩樽試下,十四日份量,但我食第一粒已經有心跳加快既感覺,第二日再食係心跳加速再加口乾同勁肚痛,我想知係唔係得我一個係咁?係我毒素太多先肚痛定係本身會咁。。。
bb2015
|
sololoso 發表於 18-5-30 10:22
喺fb睇完佢介紹,買左兩樽試下,十四日份量,但我食第一粒已經有心跳加快既感覺,第二日再食係心跳加速再加 ...

我食過,但冇心跳加速同口乾,不過就勁肚痛成日要即刻去痾,呢個感覺肚腩瘦左,你想睇多啲評語上佢Facebook睇就見到㗎啦
sololoso
|
bb2015 發表於 18-6-22 01:34
我食過,但冇心跳加速同口乾,不過就勁肚痛成日要即刻去痾,呢個感覺肚腩瘦左,你想睇多啲評語上佢Faceboo ...

我都係勁屙,所以唔敢再食,屙到脱水咁滯
bb2015
|
sololoso 發表於 18-6-22 08:32

咁我有冇咁誇張,食咗兩樽,感覺上肚腩平左,輕左,我想買第三樽試吓(emoji)
sololoso
|
bb2015 發表於 18-6-22 09:17
咁我有冇咁誇張,食咗兩樽,感覺上肚腩平左,輕左,我想買第三樽試吓(emoji)
...

我仲有五粒喺到,唔知食唔食好
抺茶雪糕
|
我同朋友都食緊一隻台灣出嘅酵素,食完成個人感覺唔同晒,佢直情有好多按例醫好咗好多有癌症嘅人,不過好多時斷貨,你哋食開嗰隻有咩作用?
海賊王粉絲
|
呢條友唔好信
sololoso
|
海賊王粉絲 發表於 18-6-22 11:01
呢條友唔好信

邊條友?
tsung
|
sololoso 發表於 18-6-22 08:32

咁要停食了
hellohelloruby
|
抺茶雪糕 發表於 18-6-22 10:56
我同朋友都食緊一隻台灣出嘅酵素,食完成個人感覺唔同晒,佢直情有好多按例醫好咗好多有癌症嘅人,不過好多 ...

邊隻呀?
海賊王粉絲
|
sololoso 發表於 18-6-22 11:27
邊條友?

Yoko Tsang
liuliubb
|
喺fb睇完佢介紹,買左兩樽試下,十四日份量,但我食第一粒已經有心跳加快既感覺,第二日再食係心跳加速再加 ...

我已经成盒扔左,原來都上左報纸,本身yoko tsang介紹D野都試過,但今次簡直離谱
sololoso
|
liuliubb 發表於 18-6-22 13:00
我已经成盒扔左,原來都上左報纸,本身yoko tsang介紹D野都試過,但今次簡直離谱
...

上左報紙?即係話有藥成份?
bb2015
|
海賊王粉絲 發表於 18-6-22 12:57
Yoko Tsang

點解唔好信呢?但係我真係食咗兩樽都係二百幾蚊不過日日搞肚痛囉,但真係輕左喎
bb2015
|
liuliubb 發表於 18-6-22 13:00
...

可唔可以講詳細小小
72leelily
|
bb2015 發表於 18-6-22 15:00
點解唔好信呢?但係我真係食咗兩樽都係二百幾蚊不過日日搞肚痛囉,但真係輕左喎
...

日日搞肚痛痾唔輕先奇
sololoso
|
...

日日搞肚痛唔知有冇瀉藥成份呢?不過佢寫住咁天然應該冇掛
wing_wing912
|

係邊隻?
海賊王粉絲
|
...

哦, 咁有效

liuliubb
|
可唔可以講詳細小小

你地上網search溶脂酵素就有