興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

annz 發表於 18-6-14 13:25
講真買手機唔會剩係睇影相靚唔靚,如果要影相靚不如買部單反我買G7就係睇中佢聽歌靚聲,相機我覺得唔算差,特 ...

首先 除非係專業人士,否則唔會有人咁戇居 ,日日攞部專業DC出街, 在很多評測亦都證實最新G7影相, 只是僅僅合格, 但佢就吹到話影相係旗艦級, 至於你話聽歌好正, 我又真係唔係好覺囉, 冇錯佢絕對唔差, 但唔好忘記 ,手機其實係要整體質數你計, 點解iphone咁多年都咁多人追捧, 唔係因為佢得一樣嘢凸出, 而係佢做到樣樣嘢都好平均, 呢樣嘢係LG一世都做唔到, 我到現時仍然有部lg g pro2作為副機, 亦希望LG管理層唔好再咁智障,不斷出呢啲垃圾

複式洋房

baby668 發表於 18-6-14 17:57
首先 除非係專業人士,否則唔會有人咁戇居 ,日日攞部專業DC出街, 在很多評測亦都證實最新G7影相, 只是僅僅 ...
LG聽歌你換隻靚D既耳機個聲已經正好多,加上唔係每部手機都推得郁D高階耳機
所以G7用黎聽歌根本係好好用,又唔洗另外帶舊耳擴出街
相機我自己覺得都夠用,只係無聽歌咁突出姐

子爵府

死侍 發表於 18-6-20 15:45
LG聽歌你換隻靚D既耳機個聲已經正好多,加上唔係每部手機都推得郁D高階耳機
所以G7用黎聽歌根本係好好用, ...

鍾意聽歌嘅人根本係會用DAP, LG G7和Onkyo GRANBEAT DP-CMX1手機, 係聽歌方面,仍然有非常大距離, 所以LG G7標榜聽歌靚 我覺得只係綽頭

禁止訪問

子爵府

lalalalalan 發表於 18-7-12 13:49
又唔一定既,我自己都玩開耳機,有時真係唔想另外帶多舊DAP出街G7作為音源黎講算係好唔錯,比起好多二三千蚊既 ...

但係比起安橋音樂手機真係有幾大距離

首頁

尾頁

跳至