請問邊度有roller學?

CHOR~CHOR~
|
代友問,小朋友六歲,想搵roller學,請問有冇媽咪知道呢區邊度有得學?Thx~
Tititiffany
|
Hi PM 左你喇!暑假班同私人班都有,你睇下合不合。
bigbang2015
|
Tititiffany 發表於 18-5-31 00:28

邊度,咩價?我也想知
menu1102
|

del
Tititiffany
|
回覆 menu1102 的帖子

Roller 真的不錯的!
我兩個小朋友學左兩年, 女為減肥先學, 仔就鐘意玩, 所以算係勤力練, 依家兩個都入左港隊.
所以最緊要都係小朋友鐘意.
sa~
|
我都想要資料。可否pm比我
charity1017
|

可以pm埋我嗎?
Tititiffany
|
Sa~ PM 左你喇,參考下
Tititiffany
|

charity1017, 我都PM 左你了

TongLeung
|
可以pm埋我嗎?
Yenyen28
|

可以PM 資料嗎?謝謝你
lazygigi
|

pm埋我
Tititiffany
|
Tonyleung ,Yenyen28, lazygigi 我已PM ,請查看
TongLeung
|
Tititiffany 發表於 18-6-3 12:30
Tonyleung ,Yenyen28, lazygigi 我已PM ,請查看

Thanks
糯米米糍
|
Tititiffany 發表於 18-5-31 16:05
回覆 menu1102 的帖子

Roller 真的不錯的!

請問小朋友最細幾歲可以學?
Tititiffany
|
我所知教練最細的學生4歲開始跟佢學,其他教練最細收過3歲半,其實好睇小朋友有沒有膽量
sumoi
|
回覆 Tititiffany 的帖子

可否pm資料比我
Tititiffany
|
sumoi 發表於 18-6-4 09:39
回覆 Tititiffany 的帖子

可否pm資料比我
Hi, sumoi 我已 PM 資料給你, 你睇睇!
Dolphin911
|
Tititiffany 發表於 18-6-4 10:07
Hi, sumoi 我已 PM 資料給你, 你睇睇!

Hi Tititifany, can u also pm me the details? Thx
Tititiffany
|
Dolphin911 發表於 18-6-4 11:39
Hi Tititifany, can u also pm me the details? Thx
Hi Dolphin911, 已 PM, 請查看