淘寶你地試過最耐幾多日收到貨?

blueglass
|
非國內長假,特別日子,一般情況。thanks
壞蛋獎門人
|
blueglass 發表於 18-5-31 08:03

3星期,仲要收唔齊,用集運4xx,如果用順x,由買貨到我手最多一星期
baby_yee
|
一星期
~緣~
|
壞蛋獎門人 發表於 18-5-31 08:11
3星期,仲要收唔齊,用集運4xx,如果用順x,由買貨到我手最多一星期

4xx 真係好差 ,上次等咗兩個星期先有貨仲要第一次用,永無下次
andyman
|
~緣~ 發表於 18-5-31 08:49
4xx 真係好差 ,上次等咗兩個星期先有貨仲要第一次用,永無下次

我用4px集運中心取, 未試過超過4天. 集運箱攞就會耐, 因為要等箱.
333s
|
內地 to SZ

每周淘, 每星期都會有貨收。 (對我算最理想)
怕對方執立。
mecury1234
|

用滙X八方,三星期先收貨,仲要死吹爛吹,已經比我Black List
tintinlam
|
以前自取, 通常今日集, 聽日到。  而家送上門, 就要4日。
kt2007
|
andyman 發表於 18-5-31 09:32
我用4px集運中心取, 未試過超過4天. 集運箱攞就會耐, 因為要等箱.

請問如下圖顯示即大約何時可以通知取件?謝謝

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
c.vieri
|
三、四日左右
andyman
|
kt2007 發表於 18-6-19 14:32
你的領取方法是????
andyman
|
還有618呀, 正常起碼比平時多四五日, 即係發件日起計十天左右啦。

其實資深淘寶者都唔會呢個時間淘, 唔介意等除外。

無話可說
|
10日,好似雙11
kt2007
|
andyman 發表於 18-6-19 14:53
你的領取方法是????

到太古領件中心自取,想問「香港西環中轉倉分撥中心發出」即是什麼意思?
kt2007
|

到太古領件中心自取。
另想問「香港西環中轉倉分撥中心發出」即是什麼意思?是否貨物已到香港西環?如是是否應好快可以到太古領件中心?
suetfunglui
|
我用神X集運,收齊貨當日付款隔日可取
KarenChris
|

我用開個間(BuyXX)送上門或門市自取通常都可以今日集第2日就收到最耐都係一個星期內都會收到
andyman
|
kt2007 發表於 18-6-19 15:18
到太古領件中心自取。
另想問「香港西環中轉倉分撥中心發出」即是什麼意思?是否貨物已到香港西環?如是是 ...
到左香港集運啦, 而家分緊出去, 但要分到幾時就唔知, 都係果句, 618太多貨, 間間集運都係打杖咁, 呢啲日子忍耐啦。
kt2007
|
andyman 發表於 18-6-19 15:27
到左香港集運啦, 而家分緊出去, 但要分到幾時就唔知, 都係果句, 618太多貨, 間間集運都係打杖咁, 呢啲日子 ...

好的,謝謝
casscassy
|

唉,我完全忘記左618,又要等,希望唔好咁耐啦,平時用SF,今日畀$,明日已經可以自取