大家用開邊隻洗面?分享下

艾妃
|
夏天到了,油笠笠,呢排鼻位開始有黑頭,想問大家有無邊隻洗面產品推介?最好萬寧屈臣有得買啦
circle212
|
Neutrogxxx
333s    發表於 18-5-31 11:05
333s    發表於 18-5-31 11:04
ToBee
|
我一向用Detclear 洗面粉,夠乾淨,用了無暗粒,但皮膚乾嘅可能會覺得好乾
Ashleycorina
|
我面超乾但鼻易有黑頭粉刺,仲要敏感肌見呢度有人介紹epionce個cleansing gel ,我買左,試左十日,真係好乾淨,鼻好左,但又唔乾。我都推薦
chunsamyuen821
|
雪花秀-宮中蜜皂
saralwm
|

La Mer cleansing milk, Bioderma cleansing milk, Exuviance 都好好用

333s    發表於 18-5-31 11:04
YUKISHING
|
Ashleycorina 發表於 18-5-31 10:35
我面超乾但鼻易有黑頭粉刺,仲要敏感肌見呢度有人介紹epionce個cleansing gel ,我買左,試左十日 ...

請問方便影張相睇下嗎?THX
艾妃
|
Ashleycorina 發表於 18-5-31 10:35
我面超乾但鼻易有黑頭粉刺,仲要敏感肌見呢度有人介紹epionce個cleansing gel ,我買左,試左十日 ...

請問邊到有得賣呀?
艾妃
|
ToBee 發表於 18-5-31 10:32
我一向用Detclear 洗面粉,夠乾淨,用了無暗粒,但皮膚乾嘅可能會覺得好乾
...

我就係用緊呀,冬天用幾好,但夏天我就覺得唔夠乾淨
I9528
|
日本酵素粉

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
mrs_tin1
|
毛穴撫子洗臉粉,少咗黑頭/油脂粒

|
艾妃 發表於 18-5-31 11:04
請問邊到有得賣呀?

我上網買,朋友話羽kiu online shop 有,我就响GOXIP 買
|
YUKISHING 發表於 18-5-31 10:39
請問方便影張相睇下嗎?THX

艾妃
|
Ashleycorina 發表於 18-5-31 12:21
我上網買,朋友話羽kiu online shop 有,我就响GOXIP 買

thx
bb2
|
手工皂
yumdodo
|
星期四茶樹潔面泡,洗得都幾乾淨,用完塊面勁爽
YUKISHING
|
Ashleycorina 發表於 18-5-31 12:22

謝謝回復,請問邊度有的賣?THX
YUKISHING
|
mrs_tin1 發表於 18-5-31 11:22
毛穴撫子洗臉粉,少咗黑頭/油脂粒

尼隻我都有用,但無咩效果。可能因人而異。
pigpigyy
|
Sofina
Mnbvcxdsa    發表於 18-6-9 13:07
Smallraindrop
|
肌研
白色

好好用,唔Dry