紫晶洞求意見

lu-ka
|
想買紫晶洞放屋企,細細的,以下兩個邊個好? 求意見:

1. 約1.25公斤 人仔320包底坐

2. 約2.4公斤,人仔過600包底坐

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
KDZR111
|
lu-ka 發表於 18-5-31 20:52

如果有水泥會重一些、顏色方面越紫色越貴、我呢隻水晶花重1kg、600人仔

Natalie625
|

2,1太細
香港買過一個,重係重,但洞太細太淺,純擺,放唔到手鍊去叉電,都要1600
alima
|
我呢個九百人仔,size 吾算太細,放公司

lu-ka
|
Natalie625 發表於 18-5-31 22:52
2,1太細
香港買過一個,重係重,但洞太細太淺,純擺,放唔到手鍊去叉電,都要1600
...

原來我睇錯,#2 要1150人仔
lu-ka
|
KDZR111 發表於 18-5-31 22:37
如果有水泥會重一些、顏色方面越紫色越貴、我呢隻水晶花重1kg、600人仔

...

你呢個靚呀
我仲有一個選擇,唔同style,呢個又点睇呢? HKD500

lu-ka
|
alima 發表於 18-5-31 23:01
我呢個九百人仔,size 吾算太細,放公司

4.5kgs 人仔900 都平喎,咁我要再揾過啦
Natalie625
|
lu-ka 發表於 18-5-31 23:05
原來我睇錯,#2 要1150人仔

計返港紙都抵過香港買既...佢洞口濶同深
Hk500果件我覺得偏貴...
siiu_Y0613
|
有咩功效?
smiletigger
|
有段時間我都是網上睇紫晶洞,睇咗好耐都無下決定。最後有次返大陸,就買咗。價錢同淘寶差不多,不過見到實物先決定到。
zigzag
|

請問呢間淘寶店名係?
lc159
|

可唔可以pm我係邊間??
wewanwan
|
早一年前我都上網不停睇洞洞,因為我都有差不多10條,但最後覺得運落黎驚佢撞崩
Saniesum
|
大家可否比下意見
呢座靚嗎?

ryan_mami
|
2的顏色比較好
lokchancho
|
halo, 請問有無淘到?可以 pm 淘寶店名嗎?謝謝謝謝 ^^