準備報讀N班揮手區

Leung3B
|
請問各位黃大仙區既媽媽,你地有咩心水帶小B報讀邊間有N班幼稚園,入黎分享下丫(emoji)
fish611
|
Leung3B 發表於 18-6-1 10:42
請問各位黃大仙區既媽媽,你地有咩心水帶小B報讀邊間有N班幼稚園,入黎分享下丫(emoji)
...

我都開始睇緊,岩岩1歲~
Leung3B
|
fish611 發表於 18-6-23 17:14
我都開始睇緊,岩岩1歲~

JM 你有心水嗎?不妨大家分享下丫
Leung3B
|
...

如果大家可以的話,可以開個whatapps group分享下丫(emoji)
PyLau05
|
我都搵緊N班
Elvira_610
|
我都搵緊n班 大家有冇咩推介啊?
cwcwog
|
Leung3B 發表於 18-6-24 15:19
如果大家可以的話,可以開個whatapps group分享下丫(emoji)

請問有冇九龍區N班 whatapps gp?
MPN003
|

我仔仔一歲半最近穩N班

purple308
|
回覆 Leung3B 的帖子

有興趣
徐铃铃
|

赞成
lokman0328
|

hi
可以加入嗎?☺️
Sammibobo
|
我都想join wp group
cicing
|

我都想入group

cicing
|

女女2017年11月出世

Junair
|
...

你好嗎(emoji)(emoji)我都想一齊了解一下可以嗎?
Keykee
|
...

仔仔2月,都準備搵N。家姐讀柯佩章其實都唔錯,happy school 得來學到野,老師有愛心。不過,今次想幫個仔試下考深點的學校。
Ivan0826
|
有興趣 JOIN GPPM PLEASE
cmckj
|
...

有興趣join,thx
cwcwog
|
...

請問開左group未?可以加我嗎?新手媽咪住樂富
cmckj
|

可以加埋我嗎?thx