2019年1月-ivf 媽媽

pkh0207
|
Hello 各位好。想搵差不多同期的ivf 媽媽。一起交流下。
我8號植入day 3 二個的
cysting
|
pkh0207 發表於 18-6-2 03:29
Hello 各位好。想搵差不多同期的ivf 媽媽。一起交流下。
...

我都係ivf,你係8/5定黎緊8/6植入?
我last m 4/5~
pkh0207
|
cysting 發表於 18-6-6 21:39

5月8號放左了
ncg
|
pkh0207 發表於 18-6-2 03:29
...

Hi,我4/5放的,預產22/1
pkh0207
|
ncg 發表於 18-6-7 10:23
Hi,我4/5放的,預產22/1

Hello , 你照左閃閃未呢? 恭喜恭喜。其實我想開個一月ivf 媽媽WhatsApp group , 有意pm 我呀。謝謝
pkh0207
|
cysting 發表於 18-6-6 21:39

其實我想開個一月ivf 媽媽WhatsApp group , 有意pm 我呀。謝謝
ncg
|
pkh0207 發表於 18-6-7 10:25
其實我想開個一月ivf 媽媽WhatsApp group , 有意pm 我呀。謝謝

已有ivf 1月group喇!我入咗
cysting
|

我唔識點pm,你可以pm我嗎?
noelbabab
|

可以加埋我嗎?謝謝
PT1234
|

我都想加入呀
WING811
|
我是ivf 一月的,can u please add me also , thx !
pkh0207
|
WING811 發表於 18-6-11 08:36
我是ivf 一月的,can u please add me also , thx !

請pm 留電話
pkh0207
|
PT1234 發表於 18-6-10 23:24
我都想加入呀

請問是ivf bingo 嗎?是的話請pm留電話
lingho12
|
大家好,我5/5植入的
pkh0207
|
lingho12 發表於 18-6-12 14:55
大家好,我5/5植入的

你想進group嗎?想的話請pm 電話比我
catcatangel
|
大家好,這是ivf 媽媽谷?預產期明年一月嗎?
Cherryma519
|
catcatangel 發表於 18-6-27 17:29
大家好,這是ivf 媽媽谷?預產期明年一月嗎?

我是4月27日放day 3,預產期1月15日
catcatangel
|
Cherryma519 發表於 18-6-30 13:21
我是4月27日放day 3,預產期1月15日

我預產期也是1月15呀
Cherryma519
|
catcatangel 發表於 18-7-1 00:55
我預產期也是1月15呀

大家會去邊度生?
Cherryma519