想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

話說今個月好勤力下 隔2日就dodo
dd應該係31/5 今朝去驗 唔中

但呢幾日完全有曬啲徵兆(可能自己形住掛)
每朝都作嘔作悶 咩都無胃口食 好易就急
佢又有谷m禁 2下又停
以為成功 點知一驗............
但仲未黎m 唉
有無人試過?

水晶宮

回覆樓主

可能支棒棒未夠敏感未驗到啫,過兩日未嚟M再驗啦!放鬆d
欲知前世因  今生受的是  欲知來世果  今生作的是
是故莫以善小而不為, 莫以惡小而為之
Karma - What you put out into the world comes back to you.
How you live you life determines what kind of life you will have.

侯爵府

回覆樓主:

我中左果時除左胸痛之外係咩症狀都無,所以無謂套症狀,到期用驗孕棒驗下就知

大宅

回覆樓主

買CB 驗
好敏感的
如果你用萬寧,起碼過左Dd一星期以上先驗到

大宅

回覆樓主

我覺得唔好偷驗,會令自己好緊張架!

大宅

回覆樓主

感覺唔準的,我就冇咩感覺啦。

男爵府

回覆樓主

講真我淨係覺得谷m 奄奄下,咩症狀都冇~
以為冇行啦,佢就會黎~

水晶宮

基本上等BINGO 都唔會有先兆, 就算作嘔都係BINGO 後, 唔會咁早,
放松D ,我知道等待好漫長,我上個月都唔中.

男爵府

回覆樓主:

我係知道 bingo 後先有齊晒懷孕反應嘅
Dd 後 一星期仲去咗日本玩,又跳又狂奔都無咩懷孕反應
返到香港後嗰晚,當我坐低去廁所時,
我感覺到由子宮抽蓄到大腿
第二朝即刻驗就有好深嘅兩條線。

我 dd 後 3 日都未驗到的,所以唔好咁擔心
不過晨吐什麼的,真係無咁快會出現

首頁

尾頁

跳至