馮淑儀醫生產檢

芝麻囡
|
各位有無人睇過馮醫生阿
我約左6月12號第一次去睇佢阿
佢ok嗎?
emilyeastlife
|
我係睇馮醫生架,我覺得幾好,consultation 中肯同factual, 我book咗佢七月開刀。
芝麻囡
|
emilyeastlife 發表於 18-6-3 21:45
我係睇馮醫生架,我覺得幾好,consultation 中肯同factual, 我book咗佢七月開刀。
...

去睇佢有咩要注意阿
Book佢開刀貴嗎? 你去邊間醫院生阿?
|
芝麻囡 發表於 18-6-3 22:23
去睇佢有咩要注意阿
Book佢開刀貴嗎? 你去邊間醫院生阿?

無咩特別要注意呀
姑娘都好好人架,有咩都可以問下佢地

我book咗St Paul
因為只有St Paul同養和揀
姑姑有俾大約價錢,睇你揀邊間同用咩方法生,你問姑娘攞張參考,但只係約數,有些項目不包的,所以我都未知實則價錢呀

芝麻囡
|
emilyeastlife 發表於 18-6-3 22:35
無咩特別要注意呀

明白 祝你順利阿

我第一次去有無話可以知bb既咩野架?
|
芝麻囡 發表於 18-6-3 22:37
明白 祝你順利阿

多謝(emoji)

你幾多週?
我嗰時4-5週照到胎囊
再隔幾週就聽心跳
芝麻囡
|
emilyeastlife 發表於 18-6-3 23:29
多謝(emoji)

你幾多週?

我約左12號 果陣應該差唔多7週
因為我之後去旅行所以想check下

我怕會話宮外孕阿
我依家都食得訓得 無咩特別野所以驚阿
跟住又驚得無心跳 唉
|
芝麻囡 發表於 18-6-3 23:32
我約左12號 果陣應該差唔多7週
因為我之後去旅行所以想check下

差不多7週應該有心跳就確定到係唔係宮外孕,放心,我之前都驚,但好多時係自己太緊張(emoji)
祝你一齊順利!(emoji)(emoji)(emoji)
LouisBobo
|
emilyeastlife 發表於 18-6-3 22:35
無咩特別要注意呀

我都book咗佢下星期,想請問開刀姑娘報咩價錢?
|
LouisBobo 發表於 18-7-20 08:26
我都book咗佢下星期,想請問開刀姑娘報咩價錢?

我唔記得姑娘報幾多了
7月頭生咗喇,埋單7萬幾