青衣漁民新村 + 教堂

okabenny
|

青衣漁民新村建築群,
詳情可以參考以下網址。

http://lausoldier.blogspot.com/2016/05/blog-post_16.html?m=1

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
stagea
|

okabenny
|
stagea 發表於 18-6-2 17:25

張相對面就係青衣城商場,以前未有青衣城對面成個都係海,拍滿曬漁船真係風光如畫,無敵大海景。其實山上面仲有屋不過張相影唔到呀, 山上面嗰個景真係超級正。
stagea
|
okabenny 發表於 18-6-2 17:29
張相對面就係青衣城商場,以前未有青衣城對面成個都係海,拍滿曬漁船真係風光如畫,無敵大海景。其實山上 ...

我未去過青衣
okabenny
|
stagea 發表於 18-6-2 17:49
我未去過青衣

你過嚟我帶你行青衣城
tsung
|

okabenny
|
tsung 發表於 18-6-2 22:54

其實你係咪隱藏大佬,點解我嗰個post你都會like?
tsung
|
okabenny 發表於 18-6-2 22:56
其實你係咪隱藏大佬,點解我嗰個post你都會like?

你唔喜歡,我日後可以唔入你post!
okabenny
|
tsung 發表於 18-6-2 23:09
你唔喜歡,我日後可以唔入你post!

因為我想知你係咪幕後隱藏大佬
YuYu_FB
|

ngwong2
|
okabenny 發表於 18-6-2 15:55
青衣漁民新村建築群,
詳情可以參考以下網址。

甚少入青衣,請問乘mtr入青衣站之后点行法?行幾耐到呀?tks
okabenny
|
ngwong2 發表於 18-6-26 11:19
甚少入青衣,請問乘mtr入青衣站之后点行法?行幾耐到呀?tks

对面就係,你有興趣,我可芾你行过去
ngwong2
|
okabenny 發表於 18-6-26 11:25
对面就係,你有興趣,我可芾你行过去

tks a lot.不用。待得閒天氣又ok考慮去行吓。
okabenny
|
ngwong2 發表於 18-6-26 11:28
tks a lot.不用。待得閒天氣又ok考慮去行吓。

係青衣站往青衣公園方向行,出左商埸係天橋右边就係。
ngwong2
|
okabenny 發表於 18-6-26 13:52
係青衣站往青衣公園方向行,出左商埸係天橋右边就係。

ok
ngwong2
|
ngwong2 發表於 18-6-26 14:18
ok

下午去

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ngwong2
|
ngwong2 發表於 18-7-8 17:20
下午去

商埸