今天試了天天海南雞飯

Moonlight819
|
星架坡天天海南雞飯首間香港分店,大家試了未?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
|
黑松露醬蝦多士囝仔忍不住吃了一件!
cassie0025
|
香港咩價錢? 質素拍唔拍得住新加坡?
|
cassie0025 發表於 18-6-2 22:20

我想應該較星架坡貴少許吧!食物質素不錯,賣相精緻。
babynetnet
|
好正咁喎!
llmom
|

看圖

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
|
llmom 發表於 18-6-2 22:23
看圖

這應該是午餐,我吃晚餐沒有set的。
choco_soup
|
好貴,我係新加坡無食天天,我反而食一間無咁多遊客去食既海南雞飯。
CLK-MB
|
llmom 發表於 18-6-2 22:23
看圖

我無記錯既話,$8x 一份應該貴過新加坡
tkop
|
Moonlight819 發表於 18-6-2 22:17

在哪
millennia
|
我之前想去食lunch 但好多人排隊,遲d 再去睇吓
|
tkop 發表於 18-6-2 22:31
在哪

銅鑼灣
幸福黃太太
|
香港未試過, 新加坡試過, 另一間近smith street 比較好食。
小白427
|
還未試到。仲處於排長龍狀態。中晚飯市都係咁。希望有機會試到
大耳喵
|
我喺新加坡食過,好失望,掛住文東記!
caryfox    發表於 18-6-3 16:32
甜甜兒
|
Moonlight819 發表於 18-6-2 22:17

呢間野起新加坡都難食
黎香港更加唔會試
月見草
|

食過嘅人都話係天同地比,星加坡又平,香港啲海南雞煮到梅哂又貴,不過一定會好多人去打卡同話好味嘅!

洋洋
|
CLK-MB 發表於 18-6-2 22:28
我無記錯既話,$8x 一份應該貴過新加坡

一定貴過新加坡好多,新加坡分大中小,小係SGD3.5(幾日前食)中、大唔記得幾錢,都係幾蚊
KarenC
|
今日路過見未夠6點已經排隊,拎完野未夠7點已經要等50分鐘,留返下次先食,試過一次外賣,幾好味
mariefish
|
蝦多士好吸引