旋轉書櫃好唔好用

hellohellojenny
|
有無人用類似款式旋轉書架,係咪真係放到好多書?
兩個小朋友好多圖書,想買個實用又放得多既書架,想夠方便易搵書

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
oceandeepsea
|
無用,睇設計係放多左,但個架厚左
JoanC
|
會唔會太重轉唔郁?或者易壞?
ChloeMa
|
我買方形, 3 層,放一百本書到,可以轉,不過運送時板塊好易損壞,我當時要佢補送幾塊板。
cherry1030
|
hellohellojenny 發表於 18-6-3 11:29
兩個小朋友好多圖書,想買個實用又放得多既書架,想夠方 ...

我買左,不過喺淘寶買,個款有9成似,我自己覺得唔係放到好多書,因為我嗰個已經塞爆左,我自問自己唔係好多書既人。我返屋企數下放左幾多本再話你知。
ap9394
|
好用!我買方型6層,放滿CD &書,當然要平衡番唔好擺埋一邊,轉得好流暢 非常滿意,小朋友書放下面3層,佢地成日自己轉反轉去拎書睇
ap9394
|
我買呢種,又平又好用,淘寶集運落香港,計埋都平香港一大截

抺茶雪糕
|
用緊,幾好
ricky0223
|
我用緊淘寶圓形兩層,幾好,唔錯
Poyau
|
hellohellojenny 發表於 18-6-3 11:29
兩個小朋友好多圖書,想買個實用又放得多既書架,想夠方 ...

視覺效果
tsung
|
ap9394 發表於 18-6-3 16:17
好用!我買方型6層,放滿CD &書,當然要平衡番唔好擺埋一邊,轉得好流暢 非常滿意,小朋友書放下面3層,佢 ...

taiming
|
ap9394 發表於 18-6-3 16:20

可否分享link
smile888
|

我都係用呢隻,裝好多書。
joetreemo
|
我都係淘實淘左個圓形4層,連運費 唔記得500定600。
但覺得啲木麻麻地,好簿。擺滿晒書,唔敢比小朋友亂轉。

我見朋友話好用,介紹我,我先買。 事後睇真啲,佢果個都係淘,方形,但原來佢果個係實木。 未計運貴已經要千幾人仔。所以我見佢啲小朋友轉都好放心。

好似係HKTV mall都有方形實木,2000左右。
ap9394
|
taiming 發表於 18-6-3 21:08
可否分享link

【书房创意旋转书架客厅落地储物书柜置物架CD架儿童书架简易现代】http://m.tb.cn/h.3aDQNYp 点击链接,再选择浏览器打开;或復|制这条信息€XkAL0w94Kkw€后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)

我買呢個,實木就唔太記得係咪,都好重身下,你當係蔗ja木吧!用左成年咯,仲轉得好好

tamchingyee
|

我買左依款,好用,又好轉,放好多書,頂位夠闊,可以放少少小朋友装飾
克洛怡
|

呢款我用緊,好用好穩陣,小朋友自己都好易轉到拎書。小學生圖書放到二百幾本~

hellohellojenny
|
克洛怡 發表於 18-6-4 00:54
呢款我用緊,好用好穩陣,小朋友自己都好易轉到拎書。小學生圖書放到二百幾本~

...

放到咁多
.oO雪兒Oo.
|
請問你買幾錢呀, 有冇link呀

ap9394
|
.oO雪兒Oo. 發表於 18-6-20 17:39
請問你買幾錢呀, 有冇link呀

15樓