最近去完雅培講座

twtw2017
|
最近去完雅培個講座,有張紙仔之後再去指定地方拎禮品,唔知有冇媽媽係已經上左去拎?想請問啲禮品係咩?同埋重唔重?
因為只係得office hr先可以上去,諗住夾產檢既日子去,如果啲禮品唔啱用,未必會專程去拎,個地點唔太方便.
cpycpyhelen
|
twtw2017 發表於 18-6-4 00:10
最近去完雅培個講座,有張紙仔之後再去指定地方拎禮品,唔知有冇媽媽係已經上左去拎?想請問啲禮品係咩?同 ...

我都想知呀
kwanyi1016
|
最近去完雅培個講座,有張紙仔之後再去指定地方拎禮品,唔知有冇媽媽係已經上左去拎?想請問啲禮品係咩?同 ...

喺咪去k字診所拎?如果喺就喺初生奶粉、有心美力或者organic 簡~~
twtw2017
|
kwanyi1016 發表於 18-6-4 00:18
喺咪去k字診所拎?如果喺就喺初生奶粉、有心美力或者organic 簡~~

謝回覆.
有一張卷係去萬0換奶粉,另一張就如你所講既,係去k字診所拎,呢張都係奶粉?
kwanyi1016
|
twtw2017 發表於 18-6-4 00:24
謝回覆.
有一張卷係去萬0換奶粉,另一張就如你所講既,係去k字診所拎,呢張都係奶粉?
...

喺吖~~我去左tsuen wan拎左兩罐細hmo~~(emoji)
winky0604
|

係咪雅培媽媽學堂?
twtw2017
|
kwanyi1016 發表於 18-6-4 00:27
喺吖~~我去左tsuen wan拎左兩罐細hmo~~(emoji)

唔該晒.
twtw2017
|
winky0604 發表於 18-6-4 01:11
係咪雅培媽媽學堂?

係呀. 27/5果個.
快樂得得B
|
kwanyi1016 發表於 18-6-4 00:18

我仲未去攞
請問可唔可以揀指定牌子奶粉ga?
KatherineCh
|
twtw2017 發表於 18-6-4 00:24
謝回覆.
...

Gum好有去萬寧換奶粉coupon ? 點樣樣㗎?
twtw2017
|
KatherineCh 發表於 18-6-4 17:19
Gum好有去萬寧換奶粉coupon ? 點樣樣㗎?

呢張係去萬0換奶粉既coupon.
而我問既係另一張去指定地方拎.

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
KatherineCh
|
twtw2017 發表於 18-6-4 20:12
呢張係去萬0換奶粉既coupon.
而我問既係另一張去指定地方拎.

哦~ 原來係咁,我之前上網睇過,有個媽媽話雅培講座有bb奶粉但要自己去診所取。 可能你問嗰張係該「換領券」。
我要做媽媽
|
有奶粉既話 我覺得有需要都可以去拎架
kwanyi1016
|
快樂得得B 發表於 18-6-4 16:39
我仲未去攞
請問可唔可以揀指定牌子奶粉ga?

佢淨係得兩隻,hmo兩罐細或者一大罐eleva~(二選一)我5月頭去拎,不過我上去之前都有打電話問有無禮物拎,怕佢冇貨~~
快樂得得B
|
kwanyi1016 發表於 18-6-4 22:30
佢淨係得兩隻,hmo兩罐細或者一大罐eleva~(二選一)我5月頭去拎,不過我上去之前都有打電話問有無禮物拎 ...

敢我去之前都打去問下先。。邊隻好d?
Natalie.YY
|
佢淨係得兩隻,hmo兩罐細或者一大罐eleva~(二選一)我5月頭去拎,不過我上去之前都有打電話問有無禮物拎 ...

想問知唔知係幾多g ?
babyr5
|

請問係媽媽奶粉定BB奶粉黎㗎?
LoveRilakkuma
|
Natalie.YY 發表於 18-7-16 11:45
想問知唔知係幾多g ?

HMO 400g兩罐
LoveRilakkuma
|
babyr5 發表於 18-7-16 11:47
請問係媽媽奶粉定BB奶粉黎㗎?

BB奶粉,萬寧攞嘅係媽媽奶!
colour2016
|
LoveRilakkuma 發表於 18-7-16 12:05
BB奶粉,萬寧攞嘅係媽媽奶!

想問攞番黎的奶粉會唔會快到期?