中學生書包

小臭腳
|
咩牌子好?
如果Herchxx 要買幾大?
tsung
|
Gregory好用又襟用
MM2H
|
中幾? 初中同高中對物質要求係一大跳升
小臭腳
|
MM2H 發表於 18-6-4 13:39
中幾? 初中同高中對物質要求係一大跳升

中一
MM2H
|
小臭腳 發表於 18-6-4 13:41
中一

中一可以睇吓Donuts,韓潮,間隔做書包唔錯
Poyau
|
tsung 發表於 18-6-4 13:34

Honey
|
Gregory 貴買平用,好彩買咗佢!估唔到阿仔中一個書包咁重,日日帶鬼咁多嘢,其他牌子怕負荷唔用。唔追新色,舊色$1K左右26L。
Minor
|
tsung 發表於 18-6-4 13:34
我女都係用呢個…原價$1300…我特價佢買,即時做埋會員佢有0.5折,埋單$700幾…抵到爛
BK2002
|
小臭腳 發表於 18-6-4 10:54
咩牌子好?
如果Herchxx 要買幾大?
我仔用Gregory, 但花多眼亂。最好用家親自揀花款
Minor
|
Honey 發表於 18-6-4 14:47
Gregory 貴買平用,好彩買咗佢!估唔到阿仔中一個書包咁重,日日帶鬼咁多嘢,其他牌子怕負荷唔用。唔追新色 ...
之前買outdoor都要一年換一個,通常條咩帶爆線…
後來上到中三開始留書響學校先無咁重好D咋
jojo1234
|
gregory好用
23肥媽媽
|
Minor 發表於 18-6-4 15:06
我女都係用呢個…原價$1300…我特價佢買,即時做埋會員佢有0.5折,埋單$700幾…抵到爛 ...

請問係邊度買?
ckfamily
|
Honey 發表於 18-6-4 14:47
Gregory 貴買平用,好彩買咗佢!估唔到阿仔中一個書包咁重,日日帶鬼咁多嘢,其他牌子怕負荷唔用。唔追新色 ...

請問書包底有冇墊?一般背囊都冇,放書落去咪會墮
Minor
|
23肥媽媽 發表於 18-6-4 17:28
請問係邊度買?

荃灣荃新天地The Overlander
Minor
|
ckfamily 發表於 18-6-4 18:13
請問書包底有冇墊?一般背囊都冇,放書落去咪會墮

無架…不過唔會太墮

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
23肥媽媽
|
Minor 發表於 18-6-4 19:37
荃灣荃新天地The Overlander

謝謝
ICbaby
|
我女中一用緊7Seven.
Sammi8818
|
Minor 發表於 18-6-4 15:06
我女都係用呢個…原價$1300…我特價佢買,即時做埋會員佢有0.5折,埋單$700幾…抵到爛 ...
邊個款?好抵
cubixluk
|
我仔升中二, 仲用緊BECKMANN 30L 果個, 5 年班用到而家仲未爛, 佢又無要求, 我油佢了...