吊線雙眼皮

|
好耐以前喺內地同香港分別都有整,香港所以嘢真係有質素好多,仲記得喺內地整,嗰個生銹嘅水龍頭,喺膠袋攞出嚟嘅線
今日陪朋友整吊線雙眼皮,以後唔洗再剪膠紙黐膠水
Lsiufan
|
811022 發表於 18-6-4 11:18
好耐以前喺內地同香港分別都有整,香港所以嘢真係有質素好多,仲記得喺內地整,嗰個生銹嘅水龍頭,喺膠袋攞 ...

係邊做,幾錢?
momotsui
|
好耐以前喺內地同香港分別都有整,香港所以嘢真係有質素好多,仲記得喺內地整,嗰個生銹嘅水龍頭,喺膠袋攞 ...

請問可以比資料我嗎?謝謝
|
喺九龍區
Sweety88
|
可以pm醫生電話俾我嗎?謝謝!
tomatowu
|

可否pm 資料比我,謝謝!
cathy29
|
811022 發表於 18-6-22 13:18
喺九龍區

幾錢?
2babymun
|

可給我詳細資料?找邊個醫生整?幾$?謝謝
sambebe
|

請問有冇相可以分享下?
|
sambebe 發表於 18-10-6 23:29
請問有冇相可以分享下?

一對單眼皮同一對雙眼皮嘅分別,我唔係員工,好難分享相片~
Maggie_wwww
|
811022 發表於 18-10-6 23:36
一對單眼皮同一對雙眼皮嘅分別,我唔係員工,好難分享相片~

可以pm我嗎?謝謝(emoji)(emoji)
cally_yu
|
可以pm我嗎
Jimmy2008
|

可否pm我
女人四十
|
邊度做?can u pm me?