小心葵芳♥♥♥Miki X Sweet Heart XX♥♥♥ 賤招

darbie
|
响果度買左對鞋…因為佢話未有貨,但好快有貨番,咁我都OK…自己比埋順豐,點知收到之後發覺包裝求其,無一般新鞋的硬咭攝住,右邊鞋係鬆曬,望入去原來個鞋內墊已經比人踩扁曬,根本對鞋就係當日DISPLAY 比我試果對!!買咁多間韓裝店,未試過遇到咁差… BLACK LIST 之餘,叫曬所有身邊朋友小心呢間嘢…
kittyam2006
|
賣得零捨貴過人,條女又寸
darbie
|
未買過呢間, 第一次幫襯點知佢咁 xx,btw 佢都唔係一條女黎,係條奀瘦師奶…
南丁媽咪
|
呢個mxki,爛口婆
仲成日扮自己賣hi-fashion,
其實咪又係同agent拎貨,
人地平佢一截
wcpcelia    發表於 18-6-9 10:53
darbie
|
原來係咁…睇黎佢已臭名遠播…
sizzlers
|
有冇番去問過
南丁媽咪
|
sizzlers 發表於 18-6-4 19:23
有冇番去問過

勸樓主唔好返去問,爛口婆係會用粗口鬧客,有人睇完冇買走左都俾佢小
darbie
|
sizzlers 發表於 18-6-4 19:23
有冇番去問過
事實已經擺在眼前…佢有心比對鴛鴦鞋…問黎都冇用
yucl_hk
|
地址係邊?
darbie
|
南丁媽咪 發表於 18-6-4 19:25
勸樓主唔好返去問,爛口婆係會用粗口鬧客,有人睇完冇買走左都俾佢小
你啱!我唔會問…心中有數,自己永不幫襯佢…亦會宣掦開去,等各人都小心d,都係比錢…幫襯都幫襯d 好店
darbie
|
yucl_hk 發表於 18-6-4 19:25
地址係邊?
葵涌廣場…唔記得邊層,因為都係果日行街睇中果對鞋
sizzlers
|
南丁媽咪 發表於 18-6-4 19:25

咁又點?我唔會怕囉,佢打開門口做生意,佢驚過我,個個客都唔出聲,佢只會更過份
darbie
|
sizzlers 發表於 18-6-4 19:34
咁又點?我唔會怕囉,佢打開門口做生意,佢驚過我,個個客都唔出聲,佢只會更過份
...
明白的,你都講得啱,不過同呢d 人斡旋要好多時間同精力…我都唔想再浪費落去…所以叫曬人小心就係咯…起碼原來網上有共鳴…呢間係臭名遠播…未知道的人而家知道就避免幫襯佢…
-joanne
|
yucl_hk 發表於 18-6-4 19:25
地址係邊?

葵涌廣場3樓
tsung
|
好離譜喎
mariefish
|
咁衰都有既
Ashleycorina