親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

MissMaMa 發表於 18-6-27 18:42
唔攪笑,正常

我都遇到呢個問題,我兩大兩小,訂房時只入兩大,先訂到3D2N package,到時兩小屈蛇?

珍珠宮

alhkwok 發表於 18-9-8 15:53
我都遇到呢個問題,我兩大兩小,訂房時只入兩大,先訂到3D2N package,到時兩小屈蛇?
...

如果Agoda ,預訂時只能入2大,係入唔到2大2小的。不過RSW 的酒店,Hotel policy 話可住2大2小(12歲或以下),check in 時光明正大,不用屈蛇。Btw,上次住Hardrock, check in 時職員要求出示所有住客的Passport 去登記。

大宅

MissMaMa 發表於 18-9-8 18:16
如果Agoda ,預訂時只能入2大,係入唔到2大2小的。不過RSW 的酒店,Hotel policy 話可住2大2小(12歲或以 ...

我已訂房,抵到爆

珍珠宮

alhkwok 發表於 18-9-8 18:37
我已訂房,抵到爆
係咪用銀聯85折訂agoda 呀?

大宅

MissMaMa 發表於 18-9-9 10:48
係咪用銀聯85折訂agoda 呀?

唔係我訂出年嘅酒店

我要另買小朋友universal studio, adventure cove & sea aquarium入場券,諗緊是否買iventure最抵,請指教!

珍珠宮

alhkwok 發表於 18-9-9 12:54

唔係我訂出年嘅酒店
幾$訂?
小朋友門票,上網買就可以,I venture唔算平,同埋景點未必啱(好似係冇 water park )。USS兒童飛,都係$300有找,但我見I venture+3景點,係$700幾,唔係抵呀!

大宅

MissMaMa 發表於 18-9-9 22:42
幾$訂?
小朋友門票,上網買就可以,I venture唔算平,同埋景點未必啱(好似係冇 water park )。USS兒童飛 ...

我訂20-23/4(3晚),deluxe family room,連兩成人 USS + SEA + water park,total $6103,我覺得好抵

另外,iventure小童$686/位,有晒USS + SEA + water park + luge 2次,散買平d?

珍珠宮

alhkwok 發表於 18-9-10 13:26
我訂20-23/4(3晚),deluxe family room,連兩成人 USS + SEA + water park,total $6103,我覺得好抵

...

我未格價,只係隨意在一間agent check 價錢,USS+SEA+Water park ,$551,一定抵過你買iventure 喇。Luge 通常玩幾次,買combo抵,計返HK$30幾一次。

大宅

MissMaMa 發表於 18-9-10 19:40
我未格價,只係隨意在一間agent check 價錢,USS+SEA+Water park ,$551,一定抵過你買iventure 喇。Luge ...

你好勁呀!

男爵府

回覆 MissMaMa 的帖子

請問是那間agent 想買呢個套票,謝謝

首頁

尾頁

跳至