黑到令,炒埋車

cinda72.
|

早2日搭的士,比架3.3撞埋黎,撞到打橫,好在的士司機dup得切,唔係就再撞埋前面個[駁」
撞到我整損隻腳,頭又撼到,脛又chok到好似訓扭脛
去醫院,當日就出院,醫生比4日假紙,之後先知原來比3日以上可以係社會福利署claim司機獎,但就晒左我幾個鐘時間

###各位,係2018年中既事,見第5頁#100,係個咬住牙醫唔放既有病既人,想搵黑材料推上黎,報復心強到呢,半夜3更都巢
多謝大家關心

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
greenpea
|

好好休息
circle119
|
好好休息一下
cinda72.
|
circle119 發表於 18-6-5 14:54
好好休息一下

多謝
冇乜事,擦損左啫,假就照拎,野都要照做
不過經過呢次先知,超過3日假可以claim司機獎
luvkaka
|
cinda72. 發表於 18-6-5 14:51
早2日搭的士,比架3.3撞埋黎,撞到打橫,好在的士司機dup得切,唔係就再撞埋前面個[駁」
撞到我整損隻腳, ...
最緊要個人冇事呀仙姐. 好好休養
cinda72.
|
多謝以上既朋友
我冇事丫,我鐵打架麻
係阻左d工作時間,本來有野要處理
MM2H
|
冇事就好,好好休息社

都諗緊點解呢排唔見你,仲以為你去左旅行
cinda72.
|
MM2H 發表於 18-6-5 15:00
冇事就好,好好休息社

都諗緊點解呢排唔見你,仲以為你去左旅行

呢排有d麻煩野要處理,所以少左時間
旅行就plan左月尾去意大利,自遊行,到時直擊當地相比大家
PRINCESCHUN
|
好好休息, 冇事就好
小可愛11
|
cinda72. 發表於 18-6-5 15:02
旅行就plan左月尾去意大利,自遊行,到時直擊當地相比大家 ...

人無事就好。
跟著好好 enjoy the trip 同埋瘋狂 shopping 補番數。
MM2H
|
cinda72. 發表於 18-6-5 15:02
旅行就plan左月尾去意大利,自遊行,到時直擊當地相比大家 ...

咁就順勢當架3.3同你衝走d煞,麻煩野自然應刃而解

正呀,意大利,食,玩,買
caribbean1
|
回覆 cinda72. 的帖子

好好休息一下,祝早日康復!
WWT1234
|
cinda72. 發表於 18-6-5 14:51
撞到我整損隻腳, ...

祝您早日康復!

另外,第一幅帶口罩個幅相幾好呀,唔使P圖塊面都咁V
me920
|
take care~
cinda72.
|
小可愛11 發表於 18-6-5 15:06
人無事就好。
跟著好好 enjoy the trip 同埋瘋狂 shopping 補番數。

意大利時裝,我來也
cinda72.
|
WWT1234 發表於 18-6-5 15:07
祝您早日康復!

另外,第一幅帶口罩個幅相幾好呀,唔使P圖塊面都咁V ...

我不嬲都面冇4兩肉
人地想瘦面,我想見面
mamimuimui
|
保重呀仙姐
appledai
|
皮膚好白滑啊
momonicnic1107
|
保重保重!
babynetnet