懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

TMYiu 發表於 18-6-5 22:28
聯合好定廣華生好?
有冇過來媽媽?或將會係尼2間生既媽媽?

上年聯合生,整體黎講d人都唔錯,主動比笑氣我聞。有朋友廣華生,要求要笑氣,姑娘拖到佢生個刻,完全無得聞,佢話唔會再揀廣華。

別墅

回覆樓主

我今年2月聯合生。產房護士好好不停講鼓勵既說話同我打氣

別墅

廣華生強烈建議。因區域問題我兩個家姐都在聯合生 先係覆診每次都等超過1 個鐘
再係姑娘都好燥底做到 。一啲初生媽媽咩都唔識就焗住受氣
而廣華 每次覆診半個鐘唔洗,一有唔妥,即刻安排入院觀察
二來啲醫生出晒名接生了得 。。。我上個月開刀的 。因為醫生的慬密診斷 ,每朝都有幾個醫生巡房,我去到塞第一粒藥準備催生就果斷轉去開剖。母子平安。總共入院8日 ,全部姑娘我都見勻晒 ,佢哋有啲cool 有啲nice .但都好專業,我隔離床媽媽都專登報佢媽媽地址過廣華生 。。。😀

子爵府

回覆樓主:

上胎聯合生真係幾好,全靠助產仕教我吸氣先可以15分鐘屙咗阿b出黎,又主動問我要唔要笑氣,雖然冇咩用但都好過冇。我前後都有傷口,醫生聯針手勢好好,傷口好快唔痛啦

複式洋房

聯合好定廣華生好?

我喺廣華生,雖則係無笑氣,可能我只係問左一次,佢地見我唔係好痛啦,但查實我係痛到飛起,只係自己忍住。但我覺得姑娘唔錯,個個都好nice ,就連d姐姐都好有禮貌。正

大宅

美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主

無喺廣華生過,但聯合我叫姑娘幫我睇度數死都唔肯,要我老公叫先肯黎睇,結果一睇已經開左8度,當然都有好姑娘..但係要睇彩數

男爵府

BK Milk勳章

回覆樓主

廣華
產房姑娘好好,我個時一對一服務
我老公話我正過私家

男爵府

聯合好定廣華生好?

我無去過聯合,一直去廣華月底就預產期暫時咁多次產檢啲姑娘同啊姐未試過態度唔好,感覺個個都好nice

子爵府

回覆樓主

廣華真係好好 比我感覺好安心,
生之前住兩日 生之後住兩日,遇到每個人都好nice ,
對政府醫院生仔改觀
可能我無咩要求啦,我無用任何止痛

複式洋房

其實兩間都唔錯我家姐係廣華生佢話無論係平時產檢定之後助產士接生都好有經驗好nice好有禮貌所以好好彩揀左係廣華生而我朋友就係聯合生都話助產士好好又專業我黎緊都係係聯合生其他方面我就唔知啦不過我去產檢就覺得有d姑娘態度唔好好似唔願做咁...呢樣就唔係咁好

禁止訪問

大宅

回覆樓主

我覺得間間都有人話好有話唔好。我自己第一胎廣華生。因為住左3日先生到,見晒3更唔同既姑娘,產房同待產房都住過。真係覺得有d 姑娘好好,有d 好差。其實都係睇好唔好睇ga 咋。至於無痛方面,我見催生果d mama 會有機會有得聞笑氣,有無痛。因為佢地d 時間通常係早上有醫生。我夜晚生
又唔夠醫生,咩都無,姑娘都有好多新手,經驗唔
夠。

複式洋房

回覆樓主

廣華,無論產檢到生,啲姑娘同醫生啲態度都好好

大宅

回覆樓主

上胎廣華生 產房同產後房d姑娘都好nice 連d姐姐都好好人 加上產後房每間房都有獨立廁所 吾需要行到好遠先去到廁所 無笑氣聞一早就知 所以有曬心理準備 今胎都揀翻廣華:mother:

首頁

尾頁

跳至