亞大出年DSE, 暑假開始話要去補習天王報五科.

常歡笑
|

嘩, 個個月差不多要比3XXX, 起碼要比八個月, 好窮啊.(老公話點悝都要比佢補)
ngwong2
|
常歡笑 發表於 18-6-6 12:03
嘩, 個個月差不多要比3XXX, 起碼要比八個月, 好窮啊.(老公話點悝都要比佢補)

真好金!同情。
mandy952
|

英文補黎冇咩用,真係睇多兩本英文書仲有效
bb86
|

補天王學費已經算平,你試下找其他,更加貴
常歡笑
|
沒有報英文.
yeunghung
|
補咁多時間夠用嗎,覺得太辛苦了。
Cankk
|
主動肯話要報要讀咪好.我真係唔食都俾佢補.
木土土
|

佢自己開聲話補,一定support 。

我仔補細班,仲貴!
bmuimami
|
五科才$3xxx,算平啦
wiiabcd    發表於 18-6-6 14:27
mother904
|
我女而家中三已經補四科,佢講左中四後要補多科。我已經做好心理準備,中五佢可能要求補七科。
洋蔥頭媽咪    發表於 18-6-6 19:26
常歡笑
|
木土土 發表於 18-6-6 12:45
佢自己開聲話補,一定support 。

我仔補細班,仲貴!
請問細班係1:X個學生?
Poyau
|

補五科唔算貴
HAPPY~123
|
我x2添呀
無話可說
|
佢肯上堂咪試下囉,呢d錢我唔會慳喎
gracelam
|

補五科唔算貴, 平均每科6百零, 一星期一堂, 都係一百幾蚊一堂咋喎, 補中五超抵!!
終極熊貓
|
mandy952 發表於 18-6-6 12:18
英文補黎冇咩用,真係睇多兩本英文書仲有效

當然唔止~補習重點係答題技巧,同了解考試模式啊~
ccysj01    發表於 18-6-8 21:36
一杯凍奶茶
|
真心覺得要,但都要小朋友明白學費好貴,要做曬d notes

剩聽無用
Lily2010
|
佢出到聲一定俾佢補,費事有咩怨你。五科$3000咪算平囉。
cy101
|
捱埋呢幾個月LA!! 無計!
heilok
|
佢主動話去補係好事,好過喺屋企hea.