賽小叩門

JW811
|
有人今日收到電話通知面試嗎? 好心急..
SYLAM9663
|
JW811 發表於 18-6-6 14:34

仲未收到
JW811
|
SYLAM9663 發表於 18-6-6 16:08
仲未收到

Me too(emoji)(emoji)(emoji)
kcschan
|
祝大家好運! 聽同學家長講, 大家得知學校加班, 以為機會大大增加 , 所以很多家長蜂擁而報,但是最後報名人數超出預期! 與學生見面只是家常便飯,分數唔會差太多。 如果想突圍而出, 真的要學校校長除了寫信之外, 幼稚園校長需要幫忙……
JW811
|
kcschan 發表於 18-6-6 19:19
祝大家好運! 聽同學家長講, 大家得知學校加班, 以為機會大大增加 , 所以很多家長蜂擁而報,但是最後報 ...

見學生只係家常便飯甘條叩門路真係好漫長
jayss
|
JW811 發表於 18-6-6 14:34

請問你是111賽小嗎?
langkawi0513
|
我尋日都收唔到電話 應該無望了
JW811
|
jayss 發表於 18-6-7 12:51
請問你是111賽小嗎?
係呀. 尋日有電話了.
JW811
|
langkawi0513 發表於 18-6-7 14:01
我尋日都收唔到電話 應該無望了
你唔係111?
jayss
|
JW811 發表於 18-6-7 14:36
係呀. 尋日有電話了.

明天加油。
|
JW811 發表於 18-6-7 14:37
你唔係111?

000 咋
我都只係抱住試下心態 (emoji)
|
祝你成功
JW811
|
jayss 發表於 18-6-7 14:45
明天加油。
Thanks
JW811
|
langkawi0513 發表於 18-6-7 15:03
祝你成功
Thanks
000 就難D, 因為都好多人叩.
|
JW811 發表於 18-6-7 15:16
Thanks
000 就難D, 因為都好多人叩.

仲做左兩個鐘問卷 .. ..
JW811
|
langkawi0513 發表於 18-6-7 16:09
仲做左兩個鐘問卷 .. ..
份問卷係唔簡單嘅~~ haha 我地都花左時間做
hahaha1231
|
langkawi0513 發表於 18-6-7 15:03
000 咋
我都只係抱住試下心態 (emoji)

甘你乙一係咩
Panda1127
|
回覆 langkawi0513 的帖子

請問問卷係關於的咩嫁?係multiple choice ?
arthurcch
|
回覆 Panda1127 的帖子

係作文, 有幾條問題, 上年問的
1) 閣下為何為 貴子女選讀香港教育大學賽馬會小學?
2) 閣下對本校辦學理念及宗旨有多少認識? 有甚麼個人意見?
3) 請描述一所理想學校內教師和學生的學習態度應具備的特色?家長應如何配合這學習環境的需要?
4) 可否分享一下,閣下如何輔助 貴子弟學習及成長?