跳至

首頁

尾頁

複式洋房

如提,謝謝!

男爵府

Jencej 發表於 18-6-6 17:58
如提,謝謝!

Agent

複式洋房

Thank you for your respond....因為我睇有Dagency 收費好大差異,請問有冇agency 見意?

男爵府

Jencej 發表於 18-6-11 14:36
Thank you for your respond....因為我睇有Dagency 收費好大差異,請問有冇agency 見意?
...

My agent is reasonable price

複式洋房

COwo 發表於 18-6-12 21:01
請問你用那間agent?費用幾多?可否pm 我?謝謝.

複式洋房

如果可以, 請PM me as well, many thanks!

別墅

COwo 發表於 18-6-10 04:05
Agent

可pm agent? Thanks so much

複式洋房

回覆 ksys 的帖子

20-40K HKD

大宅

睇每個CASE 複雜程度而定。

最簡單係用cash saving申請,咁交足資料自己申請唔難。咁俾錢人賺同你做咁又方便D

複式洋房

回覆 luncheon 的帖子

Thanks all
另外想問下你呢個費用係咪只係比agent check doc., 而另再上綱比申請費?

複式洋房

Jencej 發表於 18-6-20 16:14
回覆 luncheon 的帖子

Thanks all

另外要俾 UK GOV
Visa application fee GBP1464 per applicant
National Healthcare Surcharge GBP600 per applicant

複式洋房

我也想找AGENT, 請PM AGENT 資料, 麻煩哂!

大宅

王國教室勳章 Poo得好勳章

COwo 發表於 18-6-12 21:01

可唔可以pm我你用緊個agent?萬分感激

複式洋房

樓主寫申請 settlement visa 但冇講邊種.
小弟一點意見作參考.

如係 spouse visa 又用 cash savings, 另文件齊, 可問問 British connections. Hk$6k per head.

如 T1E, 搵 英倫移民 Jannie and her team are very good. Price hk$25k per head.

記住, 每個人既 case 都吾同. 最好問多啲.
Initial discussion face to face 係要俾錢, 但可以面對面睇文件同回答問題.

首頁

尾頁

跳至